Zehrakayra Basin sag olsun. Allah sabir versin. Allah yar ve yardimcin olsun. Diger bebegini sizlere bagislasin insallah.
Snamp Arzuylmz çok zor bir şey allah yardimciniz olsun allahım kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin inşallah bebislerinizede tez zamanda şifa versin rabbim allahtan umut kesilmez üzme kendini🙇♀️
Snglbrkecrn Arzuylmz çok üzüldüm gerçekten 😫 rabbim sabır versin size peki diğer bebeğiniz nasıl umarım ondan iyi haber alırsınız rabbim yardımcınız olsun 🙏
Arzuylmz Allah hepinizden razı olsun Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın adı gibi kendi de melek oldu
Serpillll Arzuylmz çok geçmiş olsun😥tek bi doktara gitmemek lazım bana da bi şi yok diyordu rahmimde anmiyonik bant varmış baska doktor soyledı😥😥😥
Lamelif Arzuylmz geçmiş olsun Allah büyüktür ikizlerin sımsıkı tutunacak hayata Allahın izniyle tam olarak kaç haftalıktınız sezeryan olduğunda ??
NaimeYilmaz Başın sağ olsun canım Rabbim diğerinin ömrüne katsın sağlıkla inşallah 🙏 Diğer bebegin nasıl peki toparlıyormu ?
Lamelif Arzuylmz ahh canım başın sağolsun bende Ordu da yaşıyorum o kadar üzüldüm ki Allah kardeşine uzun sağlıklı ömür nasip etsin 🙏🏻
Pinaryyim Canım benim başın sagolsun rabbim diger bebegini snaa bagışlasın saglıkla sıhhatla kucagına alırsın inşallah biran önce 🙏🏽