Ozlemmmmm 14 haftaligim bende 2 kilo almisim 62 ile hamile kaldim ama onemli olan sonrasi cnm ilerleyen zamanlarda daha da istahimiz acilacak dikkat etmek gerekiyor simdiden 😕
ggzmkrcc 22 haftalıgım 6 kilo aldım 53 tüm 59 olmusum yalnız buraya 3-4 kilo aldım yazıp da 70 kiloyla hamile kalanları da hiç anlamıyorum kaç kiloyla kaldığınız önemli çünkü vücut kitle endeksinize göre herkesin alması gereken kilo farklı😏
ggzmkrcc esrrakeless 22 haftalıgım 6 kilo aldım 53 tüm 59 olmusum yalnız buraya 3-4 kilo aldım yazıp da 70 kiloyla hamile kalanları da hiç anlamıyorum kaç kiloyla kaldığınız önemli çünkü vücut kitle endeksinize göre herkesin alması gereken kilo farklı😏
Civcivhikayesi esrrakeless bende 13.haftadayım ve 3kilo aldım 🙈🙈 zaten 65kilo ile hamile kaldım şuan 68im ufff çok almamam lazımmm
esrrakeless Civcivhikayesi ay aynıyız 🙈 bende 65 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum. Ama boyum 174. Bakalım umarım ilerleyen haftalarda biraz kendimi durdurabilirim 🤣
Asli91 esrrakeless her bünye aynı olmuyo 17 haftalığım 5 kilo aldım mide yanmam yüzünden sürekli bastırsın diye bişeyler yiyodum.Bide ne yersem yiyim 5dk sonra bişey yememiş gibi aç oluyodum. Neyseki düzeldi geçtiğimiz hafta.Kalan aylarda ikişer kilo almaya bile razıyım.
Masalseyhan Ycelaz Evet ilk 3 ay yapmyorum o halde sonra doktora sorarm izin verirse 3 ay sonra yaprim artk😊 insan degisiklik istiyo ya