esrrakeless İyi akşamlar güzel annişler ♥ Ben 13 haftalık hamileyim ve 3 kilo almışım 😱 sizler nasıl gidiyorsunuz? Ben çok mu almışım? 🤔
Senem06 esrrakeless 20+1 haftalığız 5kilo aldım sabahları bulantım olmadı akşamları midemde çok ekşime oldu sadece simitle beslendim
Sevde123 Ben 16 hafta 4 günlük hamileyim hiç kilo almadim henüz çok fazla kusma da olmadi ama iştahsızlık çok vardi😊 62 kiloyla hamile kaldım 61.500 olmuşum suan
esrrakeless Sevde123 ben ilk 3 ay baya sorum yaşadım herşeyden tiksindim sadece makarna ve patates ile beslenebildim. Onlarda kilo yaptı. Bundan sonra çok dikkat etmeliyim 😪
esrrakeless Suheda çok kişi ilk aylarda kilo verdiği için bana çok fazla gibi geldi. Bakalım umarım çok hızlı ilerlemez 🙏🏼
Asli91 esrrakeless her bünye aynı olmuyo 17 haftalığım 5 kilo aldım mide yanmam yüzünden sürekli bastırsın diye bişeyler yiyodum.Bide ne yersem yiyim 5dk sonra bişey yememiş gibi aç oluyodum. Neyseki düzeldi geçtiğimiz hafta.Kalan aylarda ikişer kilo almaya bile razıyım.
Civcivhikayesi esrrakeless bende 13.haftadayım ve 3kilo aldım 🙈🙈 zaten 65kilo ile hamile kaldım şuan 68im ufff çok almamam lazımmm
Parlakk 14+3 haftaligiz bizde henüz kilo almadım ama birden alacakmışım gibi geliyor devamlı yiyorum çünkü 😊
Eylocinariko Ben ilk 4.5ay 6kilo birden verdim. Şimdi 29haftalığım 5.5 kilo geri aldım. Yani doktorun seni uyarmadığı sürece korkma bence gayet normal kiloların. Doğuma kdar ideal kilo alımı 11 ve 14arasıdır zaten. Endişelenme en güzel zamanlar 🤗
Hande2017 21+2 haftalığım şimdilik 3,5 kilo aldım inşAllah böyle devam eder.Bebek kilo alıyor dedi doktorum bu iyi bişey kendi kilomuzla orantılı değilmiş çok kilo almadan bitirirsek güzel olucak😊