Tubanasli glslnnb Benim 8+0 oldu 🤗 Tahmini 8 Nisan diye görünüyor bakalım nasip tabi 🤗 Belki denk gelir
Ozge2441 Bizde bugün 11 olduk ama mide bulantısı ve uyku çok bastırıyor iş yerinde zor oluyor uyku gelmesi 😔😔
Tubanasli Ozge2441 Bıraksalar 7/24 uyurum herhal bende 😂 Neyseki uykusuz geceler için alıyoruz bi yandan uykumuzu😅
2020_Annecik Bizde 8+1 haftalığız bugün folik asit ve Progestan kullanıyorum son günümüz 8 Nisa’n ama sezeryan olacağı için Mart sonu Doğum olucak inş☺️
Tubanasli 2020_Annecik Bende kullanıyorum folik asit progestan bi de d vitamini ile tiroid ilacı kullanıyorum ben 😊
Ozlem18 Tubanasli saat 5 te aşırı uykum geliyor haldizlik ve miğde ekşimesi dışında herşey çok güzel olsn yinede katlanırız meleklerimiz için yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah😊😊
Tubanasli Ozlem18 Aynen yeter ki sağlıklı olsunlar vatanımıza milletimize ailemize hayırlı evlat olsunlar inşallah 😇🤗🙏🏻
2020_Annecik Tubanasli ilk Doğumum sezeryan olduğu için doktor bununda sezeryan olacağını söyledi martın son haftası olacak inş
Tubanasli 2020_Annecik Anladım canım benim🤗 Ben normal istiyorum ama tabiki o anki şartlara bağlı 😇Sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
Mucizem_1 Ben de 10+1 .bulanti kusmalar mahvediyor.istahsizlik zorla yemek yemeler....insallah gecer bu günlerde rahatlarız.bebegimiz iyi olsun da .
Seda35 Deletedmom0022 Evet ilk 3 gün adet olmuş gibi fazlaydı hatta ben kesin düşük yapiyorum die gittim doktora kese arkasinda kanama alani olduğunu söyledi cok yoğundu şükür suan kahverengiye döndü 1 aydir neredeyse progestan kullaniyorum
Tubanasli Deletedmom0022 Bana kanama alanı ile ilgili bir şey demedi yok bende çok şükür. Benim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu karnımda. Bana tedbir amaçlı ilaç verdi yani