Tubanasli Oznur_48 Doğrudur canım inşallah geçer bi an önce 😇 Bende bazen yumurtada ve sütte oluyor sonra kendimi zorluyorum yiyip içiyorum 😊
Snd_dzgn23 Tubanasli bel ve kaşık ağrısı çekiyorum çok halsizlik var sabahları işe gitmeye üşeniyorum
Snd_dzgn23 Tubanasli bende bide bel kayması olduğu için daha çok etkiliyor belimi şu an bile sancı yapıyor belim 😓
Tubanasli Asfnags Çok sevindim 🤗 Hep sağlıklı olur inşallah bebişlerimiz🤗 Hiç özlenmez mi❤️ Benim dün randevum vardı kalp sesi hala kulaklarımda 🥰
Tubanasli Asfnags Süpermiş 😍🤗 Çok şanslısın 🤩 Ben artık randevudan randevuya 😂 Ama bir çılgınlık yapıp kalp sesini özelde doktorumda duyduktan sonra bi de devletten randevu alıp orada da dinledik 😅
melis3 Selam kizlar 9 + 3 uz bizde 😊 sabah folik alana kadar asiri halsizim, midem yaniyo sonra daha iyiyim ama aksam 9 a dogru sarjim bitiyo hemen 😂 gecen anneme gittim biraz sohbet edelim diye rekor kirip 1 dk icinde sizmisim 😂
glslnnb Ben de son adet tarıhıne göre 8-5 im ama doktor bebeği görünce 1 hafta öne aldı haftamı. 7-5 dedi. Mart sonu Nisan basına denk geliyor muyum yine de😬 Şükür hamileliğim rahat gecıyor sımdılık hafif mide yanması arada midem kalkıyor bir de uyuyorum bol bol :)
Tubanasli glslnnb Benim 8+0 oldu 🤗 Tahmini 8 Nisan diye görünüyor bakalım nasip tabi 🤗 Belki denk gelir