Simos44 hilal_2323 dr Zeynep saatli instagramdan takip etmeni tavsiye ederim bu çaylarla ilgili bilgi mevcut. Kafanı rahatlatmaya çalış allah sana sütü yapacak her şeyi vermiş strese girmezsen sorun olmaz ☺️
A_S_K hilal_2323 doğurduktan sonra tüketirsin canım içinde ne olduğu belli olmayan çaylardansa deneyen ve sütü artan annelern formülü bu kaydet lazım olur belki😊
hilal_2323 saka36 bol su ve yazdıklarımı yanıma alırsam sıkıntısız sütüm gelir inşallah yani hazır kek büsküvi almaktansa bunlar çok daha iyi
hilal_2323 Simos44 teşekkür ederim canım bakarım şimdi ☺️ komşudan etkilendim sanırım yeni doğum yapmış ama sütü yok mamaya geçti 🤦♀️
Simos44 hilal_2323 hiç etkilenme kuzum herkes bir değil kediler inekler gelsin aklına dert yok tasa yok bak nasıl sütleri oluyor :) hem çok düşünecek de bi durum değil mama da çok kötü bişe değil en olmadı o verilir sen rahat ol oluruna bırak
Seda_123 hilal_2323 Humana al canım çok faydası var kendim kullanmadım ama arkadaşım sezeryan oldu hastanede sütü gelmedi evine gelincede humana alıp içmiş yarım saate etkisini göstermiş
Gmz942 Berrinsoygazi evet çok doğru mesela roka çok güzel sütü artırıyor. Birebir kuzenimde şahit oldum ben de yiyeceğim sürekli. 👍
Seyuba Sweetblonde88 anne çayı nedir adı böyle mi böyle sorup bulabilir miyiz bu çayı ? Ve gerçekten deneyip faydasını gördünüz mü ?
Sweetblonde88 Seyuba humana still tea elbette içmediğim bişeyi nasıl önerebilirim içinde süt artırıcı bitkisel maddeler var tadı da güzel benim sütüm güzel oldu umarım fayda görürsünüz.