Tugbaztrk Aslicrn benimkide oyleydide ben bi hengameye getirdim soz verdın ben secicektim diye ondan kabullendı😂
Deletedmom0071 Mesela ben Nil ismine de anlam veremem Türkiye’de olan nehir değil bir anlamı yok. Kimse Mississippi koymuyor mesela 🤷🏻♀️Ya da aynı şekilde Sahra. Direk çöl demek. Türkiye’de bile değil. Neden kimse Taklamakan koymuyor?😅
Didi6 Efesevim Eliz'in gerçek anlamı o değil canım. Nette yazan cennetteki meyve, cennetteki çiçek anlamları genelde yalan oluyor... http://bebegimeisim.blogspot.com/2019/03/eliz-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Aslicrn Didi6 tesekkur ederm onerilerjn icin, duru cevremde hic yok sanirim ondan tercih edilmiyo gbi geldi cevreyr gorede degisiyo tabi
Bebekannesi35 Aslicrn Defne ismi çok hoşuma gidiyordu. Ama eşimle ortak kararımız Nisa Nur oldu. Bizde çok düşündük 34. haftada kararımızı verebildik. Sen de düşünebilirsin. Ayrıca Gülce, Gökçe de güzel isimlerden.
Aslicrn Bebekannesi35 nisa annemin ismi bende cok severim nisa yi😍 defne de aklmda ama cok yakn arkadasimin kiizi😔