Prensimvarrr SenaGuse Bende gazi hastanesine gidiyorum doğumum da orda olucak inşallah. 1200 sezeryan , 900 Tl normal dogum.. 600 'e nasıl doğum yapmış yanlışlık olmasın.
SenaGuse Prensimvarrr tam bir bilgim yok kayınvalidem söyledi kefil olma durumu mu ne varmış o da kefil olmuş 600₺ demiş. Doğrudur dediğiniz ☺️
Linabebek Kumru_ valla cnm ben orayı düşündüm açıkçası ama benim doğumum riskli olduğu için cerahpaşada yapıcam cerahpaşanın doktorları çok iyi ilgililermiş orayıda tavsiye ederim karar senin cnm yine hayırlısı olur inş 💕
Mucizem260619 Kumru_ orda dogum yapiliyomu sor oncelikle arayip ben dogumu duymadim hic. Her bolum tam olarak gelmedigi icin. Yalniz gecenlerde burada birinden karayollari taksim egitim arastrmadan memnun oldugunu duymustum
zehradem Kumru_ Evet canım 800 diye biliyorum zam olmadıysa ama diğer yerlere göre çok çok uygun temiz bir hastane
Anacsevgidolumelek Kumru_ sigortasiz oldugun icin 2000 dir bende temmuz sonu normal dogum yaptim sulrangazi bahatta 1300 ya da 1400 odedik dedi esim
Anacsevgidolumelek Kumru_ cok iyi bir doktormus ben de aysen hanima gidiyordum memnundum sagolsun 25 gun oldu dogum yapali :)
Kumru_ Anacsevgidolumelek Ewet aysen hanımın hastası çok o yüzden ona gitmiyorum😄 baya iyi bi doktor oda
Kose17 Kumru_ medigold da ki bayan doktor aşırı ilgisiz hiç bir şey anlatmıyor sorulara cevap vermiyor devlete git aynı muameleyi görürsün hem para veriyoruz hemde ilgi 0