Kumru_ Kizlar eşim maddi sıkıntıdan dolayı özelde doğum yapmamı istemiyo bildiğiniz iyi bi hastane var mı doğum için sultangazi ve çevresinde😔Devlet hastanesinden çok korkuyorum yaşımda küçük iyi bi yer önerisi olan var mi
Linabebek Kumru_ merhaba cnm sizin oraya Haseki devlet hastanesi açılmış yeni ek bina bak internet yaz çıkar bide yeni olduğu için orayı tercih edebilirsin bence 🌸
zehradem Kumru_ Canım özel olarak uygun olan Medigold hastanesi var ben de orada yapacağım doğum 800 ama devlet olarak yeni acilani ya da gaziosmanpaşa taksim hastanesini düşünebilirsin mevlana mahallesinde olan başka da yok galiba
SenaGuse Kumru_ canım bende sultangazideyim buralardaki devlet hastaneleri gerçekten berbat özel gazi hastanesinde geçen bi tanıdık 600₺’e doğum yapmış diye duydum oraya bakabilirsin bence bütçeyi de zorlamaz hem
Kdrylcnklc Kumru_ ben arnavutköy de oturuyorum esenler kadın doğum hastanesinde doğum yaptım geçen hafta ben beğendim orayı bi araştırabilirsin
Mucizem260619 Linabebek hastane baya guzel ozel gibi yapmislar yigenim yatti cok begenmistik temizdi yalniz kadin dogum doktorlarinin davranislari konusunda suphem var bikac yerde sikayet okumustum
Kumru_ Linabebek evet hastane çok güzel çok beğendim ama daha önce orda doğum yapan olmadığı için tereddütde kaldım sizce yapılabilir mi yeni hastanede siz olsanız napardiniz
Kumru_ zehradem 800se çok iyi ben bahata gidiyorum memnunum da ama normal doğuma 2000 dedi çok bizim icin😑medigolde bakicam mutlaka teşekkür ederim
Eceyavuz zehradem arkadaşım orda yaptı kizi tek başına sancı odasına almışlar yanında sadece sancı çeken hastalar saatlerce psikolojisi bozulmuş millet sancıdan saga sola fırlatmış kendini en son doğumu olmuş cok kesmişler normal doğum da cani çıkmıştı hic önermiyor taksim ve araştırmayı 😵😵
Prensimvarrr SenaGuse Bende gazi hastanesine gidiyorum doğumum da orda olucak inşallah. 1200 sezeryan , 900 Tl normal dogum.. 600 'e nasıl doğum yapmış yanlışlık olmasın.
Linabebek Kumru_ valla cnm ben orayı düşündüm açıkçası ama benim doğumum riskli olduğu için cerahpaşada yapıcam cerahpaşanın doktorları çok iyi ilgililermiş orayıda tavsiye ederim karar senin cnm yine hayırlısı olur inş 💕
Mucizem260619 Kumru_ orda dogum yapiliyomu sor oncelikle arayip ben dogumu duymadim hic. Her bolum tam olarak gelmedigi icin. Yalniz gecenlerde burada birinden karayollari taksim egitim arastrmadan memnun oldugunu duymustum
zehradem Kumru_ Evet canım 800 diye biliyorum zam olmadıysa ama diğer yerlere göre çok çok uygun temiz bir hastane
Anacsevgidolumelek Kumru_ sigortasiz oldugun icin 2000 dir bende temmuz sonu normal dogum yaptim sulrangazi bahatta 1300 ya da 1400 odedik dedi esim
Kose17 Kumru_ medigold da ki bayan doktor aşırı ilgisiz hiç bir şey anlatmıyor sorulara cevap vermiyor devlete git aynı muameleyi görürsün hem para veriyoruz hemde ilgi 0
Turkan2505 Kumru_ merhaba canım bende sultangazıde oturuyorum bende bahata gıdıyorum gecen sene ben sezeryanı 2000 yapdı ama normal dogum 1500 dedı boz yabancıyız bırde sıgortamız falan yok sızın orda doktorunuz kim? Medıgold daha pahalı ben oraya bır kere gitdik giriş 120 tlydı
Kumru_ Eceyavuz ya öyle mi😵bunu taksim araştırma için söylediniz değil mi medigold nasıl biliyo musunuz
Kumru_ Nur55 Bende orda muayene oluyorum hep ama normal doğuma 2000 dedi çok zorlar bizi yoksa orda yapmayı çok istiyorum 😔