Canan_seckin Kızlar merhaba, uygulamayı kullanırken iki gündür reklam çıkmaya başladı çok sinir bozucu olmaya başladı ve uygulama yavaşladı her yerde reklam var. Sizde de aynısı oluyor mu ?
Tugce1803 Canan_seckin ben uygulamayı sırf reklam yüzünden indirmiyodum siteden giriyodum ama artık burda da reklam var böyle devam ederse uygulamayı tamamen silicem
Asyagizem Canan_seckin bende de önceden böyle olmuyordu üç gündür böyle olmaya başladı çok sinirim bozuluyor artık
Canan_seckin Sevgili @adm (adminler) biraz daha para kazanacak uygulama diye kullanıcı kaybı yaşamayın. Bu durumun düzeltilmesini istiyoruz.
milady adm bende de bugün çıkmaya başladı her dakika reklam kapatıyorum. Üstelik sayfayı tümden kapatıyor, yanlışlıkla tıklıyorum yazarken. Uygulamanın kullanılır tarafı kalmadı artık.
Canan_seckin adm yorumlara cevap yazarken, post açarken yazım yarıda kalıyor hep reklam açılıyor. Postların altına boş alanlar reklam anasayfa ya girerken reklam. En altlarda reklam
sevval55 adm ilk uygulamaya girince, yorum yazmak istediğimde, bir konusmaya bastıgımda, 5 saniyede bir reklam çıkıyor yok trendyol yok saçma videolar bıktım artık
gozdeteacher Sayfanın üstünde altında her yerinde çıkıyo ve forum aşırı derecede yavaşladı. Sayfalar ya çok geç açılıyor ya da sayfa açılmadan beyaz ekran şeklinde donup kalıyor. Fazlasıyla can sıkıcı 😒
Sumeyye_g Canan_seckin aynen ya nasıl bişey bu anlamadım önceden çok iyiydi hemen herşey açılıyordu şimdi saçma sapan bi hal aldı bekliyorum açılmasını sürekli çıkıp çıkıp duruyor kapatsalar şu reklamları işte onlarda para kazanmak için açmışlar reklamları saçmalıktan başka bişey değil