DemetDigesu Dlktpl Gebelık olsaydı bu kadar gununuz cıkmaya cıkardı bence psıkolojık olarak bebek ıstedıgınız ıcın adet gecıkıyor beyın oyle bır hukmedıyor ki benımde oyle olmustu doktorunuza gıdın bakar adet sokturucu verır rahatlarsınız
Dlktpl DemetDigesu ben gec yumurtluyorum bugun 32.gunum bıkacgun daha beklıcem cunku gogus agrım da var kendılıgınden de gelebılır gebelıj yok zaten buay aklımda umudum 15 ay once melegımle mezara gırdı
Dlktpl Kızlar adetı gelmeyenler naptınız ben bıkac saate dr a gıdcegım korkuyorum kist var dıcek kesın adetımde bı on gun daha gecıkır sanırım😭
Dlktpl @Tugce1803 cnm benım adrt hala yok dr a gıdıcem kesın kıst var dıyecek eylul sonunda anca adet gelıp bıtmıs olur benım😭
Blackkcat Dlktpl gelince yaz canım,kötü düşünme canım,iyi düşün iyi olsun kistte olsa bebeğe engel değil,lütfen canını sıkma stres her şeyin başı
Dlktpl Blackkcat adet olsam temızlense ıcım cok rahatlıcqm cnm adetle atılıyo kıst genelde benım catlamayan yumurta oluyo ıkıaydır adetlerım ıyıce sacmaladı vucut kendını bebege hazırlasın ıns ılk bebegımde hamıle kalmadan boyle adetım gecmıstı bıdahakı ay hamıle kalmıstım
Dlktpl Tugce1803 baktım goremedım cnm ya ınternette dr da demedı ya yumurtan buyumedı yada gec catladı oyuzden gecıkmıstır dedı