Dlktpl Tugce1803 ben normalde yumurtlamaya gore adrt oluyorum cnm 22.gunde oldu takvıye almıstım hıc bısey almadıgımda gec yumurtluyorum ama uc gun gectı
Dlktpl Tugce1803 31.gunum genelde 10 gunde yumurtlamadan adet oluyorum 20 21 de yumurtlamıssam bugun olmam şazım
gunesveguney Dlktpl yaptim canim negafifti ama regli de regli duzensizligi icin tedavi goruyorum duzene girmisti ama bu ay boyle oldu yine
Dlktpl Tugce1803 yok en erken oyle oldugunu sanıyorum cnm 18 e kdr pik goremedım sonrada ovulasyon testlerım bıttı
Tugce1803 Dlktpl yani 28 günde bir adet gören birisine göre gerçekten geç canım ama 35.güne kadar bekle baktın olmuyorsun öyle doktora git derim başıma geldi ondan biliyorum
Dlktpl Tugce1803 ıste cok gecersede yumurtam catlamayıp kıst oluyo en ıyı ıhtımalı dusunmek ıstıyorum haftasonuda 30 agustos drlar olurmu bılmem cnm
Tugce1803 Dlktpl Güzel düşün güzel olsun canım aklına kötü şeyler getirme🙏Sanırım öğleye kadar olurlar ya da hiç olmazlar dediğin gibi
Dlktpl Tugce1803 en kotu 1 tane belkı nobetcı kalır ozele gıderım devlette olmaz kımse zaten valla korkuyorum umut etmeye baslarken olumsuzluktan
Annehayali33 Dlktpl cnm bnde senin gibiyim beklicem 1 eylül pazartesiye kadar zaten ozmna kadar adet olmasam kesin bisey vardir
DemetDigesu Dlktpl Gebelık olsaydı bu kadar gununuz cıkmaya cıkardı bence psıkolojık olarak bebek ıstedıgınız ıcın adet gecıkıyor beyın oyle bır hukmedıyor ki benımde oyle olmustu doktorunuza gıdın bakar adet sokturucu verır rahatlarsınız