zeyata Ozlm_k ben sabahları iştahım olmadığı ve midem bulandığı için yöntemi sütlü kahvaltılık gevrek yiyerek bulmuştum şu kakaolu olanlardan tabi isteğe göre sadesi de yenebilir, sık sık ama az yiyin öğün atlarsanız çok mideniz bulanıyor, leblebi, kaju, badem çok iyi geliyordu bana tavsiye ederim, doktorunuza danışarak mide bulantısına iyi gelen bitki çayları içebilirsiniz şu an aklıma gelenler bunlar bulantı hissettiğiniz anda uzanın ayaklarınızı yüksek bi yere koyun sağlıklı günler 🥰🙏🏼
Ozlm_k zeyata Teşekkür ederim. Doktoruma danışayım. Sabır diliyorum 🙏🏻 Benim gibi olan herkese Tatlı şeyler midemi bulandırıyor aksi gibi. Peynir, kaşar, zeytin, çubuk kraker, tuzlu leblebi, haşlanmış patates denedim hepsi olumlu 🥰
_elsm_ Ozlm_k bende 6 haftalık hamileyim benim de çok bulantım oluyor sabah uykusuna hasret kaldım her gün Bi önceki günden daha erken kalkıyorum 😨😨
Ozlm_k _elsm_ Sabahın 5 inde alarm gibi oldu Mide bulantım 😞 Bu da geçecek inşallah başka dertlerimiz olmasın🙏🏻 Muz, patates, peynir 🥰👍🏻 Enfes oluyor
Nurrrrr Hedi19 oo maşallah baya gitmişsiniz benimde 3 hafta var 5.ayıma girmeye şuan 17 haftalığım tam olarak 😫
Zlfye Benim bulantım 16. Haftada azalmaya başladı şuan sadece sabah bulantısı var. Sizin dediğiniz gbi çok kötü kafamı kaldıramıyodum serum bile iyi gelmiyodu. Günleri saatleri sayıyıdum artık.Ama yavaş yavaş geçiyor sizinde geçecektir☺️
Muhendisannee Canım hiç yıpratma kendini geçeceğini dusun ben de çok kotuydum ama inan 2. Trimester da hepsi geçiyor güle eglene vakit geçiriyorsun
Elif2834 Nerdeyse 29 haftalık olucam hala midem bulanır hergun evimden tiksindim zaten evimde kalmıyorum anneme geldim . bazen kusuyorum bazen gün boyu cekiyorum bu illeti galiba 9 ay çekicem mecbur . Tek tesellim çoğu gitti azı kaldı demek .
Ecemsbaby Ozlm_k sormaa canım bende 6.haftadan beri çekiyorum 14.haftadayım ama artık sadece sabahları bulanıyor. Bende çareyi tuzlu kraker, grissini, zencefilli şekerde buldum. A101de zencefilli şekerler var. Doktorum da önermişti. İlaç da verdi aşırı bulantım var diye ama hiç etki etmedi uyku getiriyordu o yüzden kullanmadım doğal yollarla geçirmeye çalıştım kolay de olmadı kilo da verdim bu süreçte. Mideni bastırsın diye peynir ekmek yiyebilirsin çok da aç kalmamak lazım mide daha çok bulanıyor canım. Patates haşlayabilirsin mesela. Aklıma bunlar geldi 😇
Ozlm_k Ecemsbaby Sağolasın teşekkür ederim inşallah benim de geçer ikinci trimesterda. 🥰 zencefilli şekeri deneyeceğim 👍🏻 Peynir ekmek cankurtaran oldu resmen 🙏🏻
Deniz__ Kızlar bende 8 haftalık hamileyim çok kötü oluyordum bulantı kusma eşim hepsi buradadan bileklik aldı mide bulantımı azaltı kusmam kesildi ve hiçbir zararıda yok kullanıyorum hergün
Babydogan O kadar çok ağladım hatta Allah affetsin isyan bile ettim çok çektim mide bulantısından ama inan kardeşim geçicek 14 haftalığım tamamen geçmedi hatta mu mesajdan yarım saat önce kustum ama azaldı şükrediyorum şuan ki halime inan seninde azalıcak geçicek sabır 🙏 prilam dr diye bi ilaç doktoruna danış bana çok iyi gelmişti
Ozlm_k Babydogan Kendimi gördüğüm bir hamiş daha😊 Allah yardımcımız olsun. Daha neler göreceğiz kim bilir ama hayırlısıyla olsun. Boş mide gezmek daha da sinir bozuyordu. Baş dönmesi yapmaya başlamıştı. Peynir ekmek👍🏻 Bir de salçalı yemekler, domates, kızartma vs beni mahvediyor. Daha neler yaşayacağız bu evrede 🤔 hayırlısı
Busraae Ama ben 8-9 haftalık hamileyken elma cok iyi gelmişti canım tavsiye ederim rahatlatıyor Ozlm_k
Masalci Ozlm_k Benim aşırı bulantım olmadı ve kısa sürdü ama olduğu zamanlar siyah zeytin yiyordum iyi geliyordu, ekmekle beraber tabi.