BirVeraAnnesi35 Yagmur11 en son 2 hafta önce 900 civarıydı şimdi 1 kg ı geçmişizdir diye düşünüyorum çünkü yürümekte bile zorlanmaya baskı hissetmeye başladım 7 kg da ben aldım 🥰🥰🙏🧿
azizeguneyy Yagmur11 1 kiloyu fazlasıyla geçtik şükürler olsun. o zamandan bu zamana 10 kilo aldım tam 29 haftalığız 🙏🏼
Yagmur11 ezgibozkurtkocak bende 5 gün önce gittim 1300 gramdı 37 cm di çok iyi ya çok şükür sizinkide maşllahı var baya tombik 😂
Hazalcaa Kızlar göğüs ucu için gümüş kapak hakkında ne düşünüyorsunuz . Herkes emzirirken yaşadıkları ağırlardan bahşediyor Doğumdan çok emzirmekten korkar oldum yara iltihap ağrı ☹️ Alınmalı mı sizce ?
MucizeAnnesi3545 Hazalcaa ben aldım canım inşallah kullanıcam doğumdan önce. Umarım hiç gerek kalmaz hiçbirimize
Mrveyman Bizde oğlumla 29+3haftalığız en son 26da doktora gittim 1100kg 35cm di oğlum bende 51kg hamile kalmıştım 3hafta önce tartıldığımda 61olmuştum Ekim 25 - Kasım 7 arası bekliyoruz oğlumuzu kısmetse 🤰🏼🤱🏼💙👶🏼🥰
Yagmur11 Mrveyman sizinle aynı zamanda doğurcaz heralde bende öyleyim çünkü Ekim 20 Kasım 4 arası bekleniyor benimkide ☺️
Yagmur11 Blgee çok önemli değil ne kadar aldığınız önemli olan bebeğinizin sağlığı maksat muhabbet olsun verilir kilolar ☺️☺️😂
Yagmur11 azizeguneyy zayıf hamile kaldınız heralde bende 5 kilo aldım 59 la hamile kaldım 64 olmuşum şuan oğlumda 1300 gram ama artık zorlamaya başladı toplanıyor bi yerde falan yürümekte zorlanıyorum
Hazalcaa Yagmur11 fiyatından değil de canım acaba işe yarar mı çevremde de bu konuya hakim tecrübeli kimse yok kapak kullanan
EvaRos Hazalcaa şikayet var. Com da baya şikayet var gümüş kapaklarla şlgili bende alacaktım vazgeçmek üzereyim
Yagmur11 EvaRos ben 29 da gittiğimde tam tamına 1300 dü bence normal ortalama zaten üç aşagı beş yukarı o kilolarda bebekler haftasına göre ☺️
kyr9324 EvaRos Bence iyi kilosu çünkü benim bebeğim 10 gün önden gidiyor.1480 gramken ultrasonda 30+1 diye gözüktü.
Mrveyman Yagmur11 sağlıkla kucağımıza alalım gerisi boş Vala 👶🏼💙 hazırlıkların nasıl canım kıyafet yıkama fln bu arada İstanbuldanmısın
Hazalcaa EvaRos bakacağım o siteye canım sağol . O kadar kötü şeyler diyorlar ki acaba diyorum sırf bunları satın alalım diye mi İnstagram da her anne bebek sayfasında meme sorunu muhakkak anlatılıyor 😒 ister istemez tedirgin oluyoruz
kyr9324 29+5 olduk tam 28+5te 1480 gram 38 cmdi 10 gün önden gidiyordu 1 katta kordonu boynunda kolye diye devam ediyordu 😃 8 kilo aldım 🤭
Yagmur11 kyr9324 önden nasıl gidiyor bunu bir türlü anlayamıyorum elinizde olmayan bişey dimi ☺️ Doğum zamanını ona göremi belirliyor doktor