Kubra9595 Ezgimetehan kisiden kisiye degisiyor cnm merak etme gec gözükenlerde oluyor gec döllenme olabilir
Sibel2344 Ezgimetehan ultrason da göründü 5 haftalık dendi ama mümkün değildi 25 günlük evliydim daha çok erken olmasına rağmen ultrason da göründü
Berfinberf Ezgimetehan canım benimki 5. Hafta alttan muayene ile göründü kesem görünüyordu bebiş görünmüyordu:) şimdi 31. Haftalık oldum 🤗
sebnemrah Ezgimetehan Kilo ile alakali canim o kese benim 3bucuk haftalikti hem karindan hem vajinal ultrasonda gozukmustu Cok kilolu degilse kisi karindan gozukuyor
Smraozn12 Ezgimetehan 5+5de hamile oldgmu ogrenıp gttım kese gorundu 10gün sonrada kalp atısını duydk cnm
Sibel2344 Ezgimetehan son adet tarihine gore hesaplanıyor on yüzden hesaplamada fark yok. Som adet tarihinden 10 gun sonra evlendim
Busbusvehashas Ben tam yumurtlama günümde 1 kere ilişkiye girdim sonra 10 gün kadar korundum tarihi net olarak biliyorum ve 5+3 ken karnımdan kese içinde de susam kadar beyazlık göründü doktor haftaya gel kalbini dinleyelim dedi 6+4 te doktora gidicem ama kalbi dinleneye erken geldi.. yalnız ultrasonda 5+3 yerine 6+4 yazıyordu neden anlamadım..
Tugbacan CemrePektas Benim 4.5 haftalikti kese gorunmedi alttan baktilar canim bildigim kadariyla 4 haftadan once ultrasonda gorunmuyor
CemrePektas Tugbacan canım o döllenme zamanına bağlı aslında, eğer beta hcg 1000 üstüne çıkmışsa karından görünür, ama bazı gebelerde adet tarihini 1 hafta geçse bile beta düşük kaldığı için görünemeyebilir, umarım ifade edebildim 🥰
CemrePektas Ezgimetehan evet benim de 4 gün önceydi 66 çıktı, 2 gün arayla kan verdim 175 çıktı. Bu sayılar, kese, kalp atışı, kişiden kişiye, ovulasyon ve döllenme gününe göre değişiyor. Umarım hepimiz kucağımıza alırız minnoşları