CemrePektas Ezgimetehan ben adetime 4 gün kala öğrendim gittim kese karnımdan us ile göründü 🥰 yani 4 haftalık bile değildim galiba
Ezgimetehan CemrePektas AA çok erken görülmüş benimde alttan muane et görmek için son adet tarihine göre 5 hafta diyor ama imkansız diyorum 🤣 kocam yoktu olsa olsa 4 hafta olur Normal karnım dan da göremedi zaten
Tugbacan CemrePektas Benim 4.5 haftalikti kese gorunmedi alttan baktilar canim bildigim kadariyla 4 haftadan once ultrasonda gorunmuyor
CemrePektas Canım o birliktelik tarihine değil son adet tarihine göre hesaplanıyor yani adet sonrası ilkinde de hamile kalsan 15 gün sonraki birliktelikte de yine de gecikince adet tarihine göre hesaplanıyor. Umarım anlatabildim 🥰 karından us bakıp da kese göremezlerse ya da kalp atışı duyamazlarsa emin olmak için vajinal us bakıyorlar Ezgimetehan
MCY 4+2 de gördük biz keseyi karnımızda 6+3 de kalp atışlarını duyduk 😍 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah sizde duyarsınız kalp atışlarını inşaAllah
Sumeyye_g Ezgimetehan ben gebeliğimi öğrendiğimde 6 haftamda gitmiştim kontrole kese vardı 6+5 de kalbini duyduk şükürler olsun inşallah rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Kubra9595 Ezgimetehan karnimdan gözüktü 4 haftalikken 5 haftalikkende alttan bebek nokta kdr gözükmüstü son agdete göre
Ezgimetehan Kubra9595 benden alttan baktı ama sadece kese gözüktü canım çocuk yok daha dedi adet tarihime göre de 5 hafta dedi ama beş hafta olsa çocukta gözükür dü demi
Kubra9595 Ezgimetehan kisiden kisiye degisiyor cnm merak etme gec gözükenlerde oluyor gec döllenme olabilir
SerpilAkbulut Ezgimetehan bugun kontrole gittim bir aydan küçük dedi üç haftalık falanmis keseyi gördük bakalım..