Anneadayi34 Kızlar merhaba bugün doktor randevum vardı tam 35 haftalık oluyordum bugün ama doktorum bebeğimin karın çevresini 31 haftalık olarak ölçtü 2027 grammış 1 ay geride olduğunu dopplere girmemi söyledi başına gelen var mı ?
Minnosaile Anneadayi34 canım ben yaşamadım fakat postun üstte kalsın diye yazıyorum. Yaşayan varsa en azından tecrübesini paylaşabilir 🥰
Tgcmrt Anneadayi34 benimkiler de biri 32 diğeri 33 haftalık çıktı 35 haftalık normalde ama hiç biyere yönlendirmedi 🤷♀️Kendim mi gitsem baktırsam. Biri 1965 diğeri 2075gr
OzgeSrc Anneadayi34 Bana da 2 hafta geri demisti minyon olabilir demisti. Burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle beslenmeye biraz yuklendim haftasini hemen yakaladi sukur
Anneadayi34 Kadriye4567 yani kan damarlarında herhangi bir tıkanma falan yok değil mi sizede geçmiş olsun çok şuan kaç haftalıksınız
Kadriye4567 Anneadayi34 doktorum kan akışımında sıkıntı olabilir dedi ve o yüzden detaylıya gönderdi çok şükür çıkmadı 36 haftalığım
Semapezik Bende buguün 38. Haftaya girdim bebeğim 1 haftada hiç kilo almamış 3 kiloda kalmış gerilik var falan demedi hatta 37+1 olması gerekirken 37+4 çıktı ama yüne sıkıntı stres yaptım acaba gelişimi durdu mu diye
Bsradker Canm benimde öyle bebegim 3 hafta geriden geliyo karın cevresi küçük dedi banada minyon bi kızın olacak dedi korkulacak birsey olmuyo merak etme benim hala devam ediyo geriliği
Berfinberf Anneadayi34 canım bende 31. Haftalığım normalde bebeğim 1 hafta geride. Minyon bir bebeğin olacak dedi doktor. İyi beslenmeme rağmen🙄 ama Allah'a şükür sağlıklı. Sağlıklı olsunlar da kilo hallolur Allah'ın izniyle.
OzgeSrc Anneadayi34 canim Süt Kefir Muz ceviz Kasar peyniri sonra Yesil mercimegi bol tuket hem kilo aldiriyo hemde demir acisindan zengin. ben bunlarla sukur hemen haftasini yakaladim 10 gunde nerdeyse 600 gram aldi minikkurabiyem2019 yeni gordum mesajini kusura bakma senide etiketleyim
Tgcmrt BusraOrhan benim doktorum ultrason daki kilodan daha az kiloda da doğabilir demişti de o yüzden merak ettim
Tgcmrt BusraOrhan benim doktorum ultrason daki kilodan daha az kiloda da doğabilir demişti de o yüzden merak ettim
Denizyadaaras Anneadayi34 bizim 33+2 de 2.200 gram 44 cm di. Ben muz, kaşar peynir, süt, beyaz peynir, ceviz ve incir ve seftali cok tukettim 1 ayda 1 kilo almis. Bide taze findik
minikkurabiyem2019 OzgeSrc süt kefir ceviz kasar peyniri ve muz hergun tuketmeye calısıyorum canım ama yesil mercimek hiç yemedim hayatımda normla kırmızı mercimek corbası yapıp içiyordum ama yesilde deneyim bakalım
Konul_Nilay OzgeSrc bende nerdeyese öle besleniyom.inşallah benimde bebiş ireliye gelir.kilosu azdı 1 hafta önce gitdiyimde