butterfly4 @SemaSalihh evet hafif sancılar çıkmış, hiçbirşey hissetmiyor musun canım,çok hafif adet agrısı gibi arada bir gelip gidiyordur büyük ihtimal
SemaSalihh butterfly4 ağrım var ama çok canımı yakmıyor. Uyuyodum yeni kaktım 2 saat felan oldu bebeğim oynamıyor hiç tatlı yedim sola yattım hala tık yok 😓
butterfly4 @SemaSalihh canım 2 gün önce bende de öyle oldu nasıl panikledim, elimle filan dürttüm de biraz hareketlendi, şimdi nasıl senin ki hareket ediyor mu
butterfly4 @SemaSalihh son günlerde hareketleri çok önemliymiş, aman dikkat edin diyor doktorlar, o yüzden ben de hemen panik oluyorum
butterfly4 @[silindi] naptın tatlım yarın beklenen son gündü değil mi, doktor yarın belki bi müdahale edebilir suni filan verebilir, hala sancın yok mu? Benim de yarın tam 40 haftam bitiyor ve hiç sancım yok 😐
SemaSalihh @[silindi] Canım dün Doktora Gittim renkli ultrasyon istedi yarın ona gireceğim sonuca göre karar verilecekmiş
butterfly4 @[silindi] hadi bakalım hayırlısı ❤️ Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor, ama devlet olduğu için bekleyelim diyebilir eğer suyu filan iyiyse
SemaSalihh @[silindi] evet canım ama doktorum normal doğum için 41 e kadar bekleyeceğiz dedi yarında tam 41 oluyorum bakalım neye karar vericek
Mfzd @SemaSalihh#5665354 canım bizde salı günü 41 oluyoruz 3 cm açıklığım var ve yarın kontrol olucam tekrardan hafif suni sanci verebiliriz dedi ben de musade isteyecegim eger aciklik ayni ise beklememizde de bir sıkıntı yok ise bir kaç gün daha beklemek isteyeceğim
Mfzd @SemaSalihh#5680208 suni sancidan korkmayalim sağlıkla normal doğum yapalim v3 sağlıkla hiç bir sıkıntısı olmadan yavrularımızı kucaklarimiza alalım âmin..