SemaSalihh 40+4 haftalık oldum pazRtesiye kadar kendi sancım geldi geldi, gelmezse suni sancı vericem dedi doktor başıma ne gelicek bilmiyorum dua edin 😓 Sağ sağlim kavuşayım oğluma 🙏
Zynpnisa SemaSalihh hayırlı bir şekilde atlatmayi nasip etsin rabbim korkma 💪🥰😍 benimde bir santim açıklığım varmis 38+6 olduk kızımı bekliyorum dört gözle pazartesi ye kadar acilmam olmasını ümit ediyorum inşallah
butterfly4 @SemaSalihh hadi bakalım hayırlısı canım Allah yardımcın olsun, benim de pazartesi tam 40 hafta doluyor, bakalım doktor ne karar verecek, ben devlete gidiyorum biraz daha bekletebilir belki
Deletedmom0071 Bir şey soracağım suni sancı istemiyorum diyebiliyor muyuz? Yani riski var mı almayınca bir bilginiz var mı? 41 de doğsa mesela ne gibi zararları oluyor?
SemaSalihh Deletedmom0071 Canım pazartsi 41 olucam bende işte bekletiyor devlet birde ilk çocuk olunca normale zorluyorlar. bende şimdi tekrar hastaneye geldim normal doğum istemiyorum diye birde benim bebiş 4 kg o yüzden istemiyorum bakalım ne diyecekler 🤷♀️
Deletedmom0071 SemaSalihh yok yok sezeryandansa normal doğum yap benim annem 5 kg doğurdu mormal doğum sezeryana zorlama doktorları canım ben suni sancı istemediğim için reddedilebiliyo mu onu merak ettim
butterfly4 @SemaSalihh normal olsun, tabi o da kolay değil ama sonrası sezaryene göre çok rahat diyorlar, ben sırf normale zorluyorlar diye devlete gidiyorum, özelde beni hemen sezaryene almalarından korktuğum için tercih etmedim özeli
SemaSalihh butterfly4 Aynen normal doğum yapıp kalkıyosun ayağa direk çocuğunlada ilgileniyosun. Ama kendi sancın olsa iyi suni sancı hep içtende yırtığa sebep oluyor diyorlar ne biliyim doktora gittim bugün pazartsi renkli ultrasyon istedi ona göre suni sancı vericem dedi
SemaSalihh butterfly4 https://hizliresim.com/GZZ9dZ nst bu bugün çekildim sanki sancı var anladım ben sizce ?
SemaSalihh Deletedmom0071 yaa kbkma canım aklım başka yoruma gitti 🤣 bilmiyorum bugün bende doktoruma suni istemiyorum dedim ama cevapp dahi vermedi. İsteğe bakmıyolar sanırım benim ablam 9 saat suni sancı çekti baktılar açıklığı olmuyo aldılar sezeryana
butterfly4 @SemaSalihh evet kendi sancın daha iyi tabi, ama suni vereceklerse de korkma aklına kötü şeyler getirme, suni verince de süreç daha hızlı oluyormuş extra bişey yapıyor musun adaçayı içmek, 11 tane hurmayı suda kaynatıp içmek, squat yapmak gibi
SemaSalihh butterfly4 aynen suni daha şiddetli daha kısa zamanda oluyomuş doğum normal sancın daha hafif ama daha uzun sürüyomuş