annevebebek17 melek013 canım kayinvalidem 70 yaşında kadın bana bakamaz ancak kendini döndürüyor evde zaten istemem de annem bakar ama oda bu aralar gelemiyor fındık zamanı fındığa gidiyorlar malesef gelemiyor kendimim anlayacağın
Mucizemsinseenn annevebebek17 inşallah görürsün canım bizim hedef 28 di sonra 30 oldu sonra 32 derken 33 olduk bile
annevebebek17 Mucizemsinseenn maşallah az kalmış hadi bakalım bundan sonrasi da su gibi geçer inşallah
Mucizemsinseenn annevebebek17 aslında sana 20 günlüğüne felan biri bakmaya gelse canım WC harici kalkmadan çok daha iyi olur
annevebebek17 Mucizemsinseenn keşke canım o kadar cok isterdim ki sadece 3 5 gunde olsa dinlenip yatmayı h8hiçbirşeyi düşünmemeyi ama imkanlar el vermiyor malesef
annevebebek17 deletedmom9494 ozele gidiyorum canım sanırım doktorun ultrasonuyla alakali alttan bakmıyor herşeyi görüyor
Rabiayyyy annevebebek17 bende aynı durumdaydım 23 de kasılmam çıktı 27 ye kadar nerdeyse gül yattım yemek harici pek kalkmadım.şimdi29 dayım artık yavaş yavaş kalkıyorum da sence sende öyle yap bi akrabamız geldi bana da yoksa doğacaktı belki bebeğimiz☹️❣️
annevebebek17 Rabiayyyy ne güzel canım sana bakanın olmuş derler ya onca insanın içinde teksin diye kimsenin ağzına lafta vermek istemem allah yardımcımiz olsun elimden geldiğince yatıyorum zaten hayırlısı bakalım