Miran-annesi1649 SemaAsya oratak yönümüz çok bu konuda bende ilk ve hiç düşük yapmadım ama 5 ci Aydan beri bu güne kadar hep sancılarla hastanelerde geçti hamilelik ve düzenli her hafta doktor kontrolü var ilaçlar ama aynı düşünüyoruz hem tam vaktinde gelişmiş doğsun hemde biran önce gelsin istiyorum yaşla alakalı olduğunu sanmam çünkü benim yaşım da küçük belki ondan dedik ama doktor yaşla alakası yok bunun dedi
SemaAsya Miran-annesi1649 Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun. şimdiden çok çooook kıymetliler inşallah onlar da bizim kıymetimizi bilir hayırlı evlat olurlar vatana millete 😇
Miran-annesi1649 FSCMK 😅😅😂tam avucunuza sığıcak şekilde dokunuyorsunuz dimi çok güzel bi duygu bende tam elime geldiğinde hiç elimi çekmek istemiyorum 😂
Irem19 Miran-annesi1649 döner döner hiç takma kafana son zamanlarda dönenler bile oluyormuş hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
SevalK Benim 28. Haftada dönmüştü sonra pozisyonu değişmedi şu an kafasıda doğum kanalına baya girmiş erken doğum riskim var 35+4
Pinars Miran-annesi1649 30.haftamdayım baş aşağı dönmüş bile dahada yukarı dönmez dedi doktor 🤷🏽♀️ Demekki kafalarına esince dönüyorlar 🤣
espalp Hllswm o bende uzun zamandır var. Ayakları aşağıdaydı çarşambaya kadar ayakların baskı yapıp tekmelemesi de çok acı veriyor. Doktor dün normal dedi tüm kasık ağrısına, baskı hissine, çatı ağrısına 🤷♀️
Hllswm espalp dün kendimi yordum demiştim ya gece mahvoldum kasık agrısı bebek sürekli hareket halinde ve vajinal baskı kalktım süre tutuyorum kasılma ne kdr zmnda oluyo Acaba diye onu da anlayamadım düzensizdi... Bugün biraz daha iyiyim cok şükür...ptesi rabbim nasip ederse kontrole gidicem ins hersey yolundadır 🙏🌸
Tugce1634 28.haftada anlamıştım döndüğünü.öyleymiş de cidden.sağolsun ondan sonra30- 31.haftamda sertleşmelerle baş aşağı zorlamaya başladı.erken doğum riskim bile var.çok şükür 34+2 yiz.inşallah son haftaları görmek nasip olsun :)
BernA11 Miran-annesi1649 bende 35. Haftamdayım benımki doğum pozisyonunda . İnşallah böyle devam eder😍 döndüğünü hissedersnz tekmeleri göğüs kafesine doğru oluyo ayağıyla bastırıyo ☺️
Muazveannesi Midesi bulanan var mı bu haftada? Benim ilk aylarım çok kötü geçmişti. Her yediğimi çıkarıyordum çok afedersiniz. Yine başladı. Neden olabilir sizce 😞
Miran-annesi1649 Muazveannesi benim başlarda hiç yoktu ama bu bir haftadır sabahları genelde çok midem bulanıyor