Miran-annesi1649 issss öylemi hakında hayırlısı olur inşllah ama beli olmaz genede ümidi kesme belki son dk süpriz yapar sana 😊
Irem19 Miran-annesi1649 34 haftalığım bu gün muanem vardı benim kızım doğum pozisyonunu almış ben göğsüme ayaklarını dayamasından anladım döndüğünü
Miran-annesi1649 Irem19 ne güzel 🥰aşağı yukarı bu haftalarda genel olarak bi çok bebek alıyor demeki bu pozisyonu ben hala hisedemedim inşallah benimkide biran önce alır bu pozisyonu 🤗🥰
SemaAsya Miran-annesi1649 Benim oğlum genelde kendini yerden yere atıyor 😂 özellikle bir şey yediğimde beğendiyse çıldırıyor 🤗 o yüzden ben kesin değişmiştir diye umuyorum her gittiğimde ama değişmiyor bence artık büyüdüğü için dönmez gibi geliyor ama bilemiyorum. Ben çok takılmıyorum öyle şeylere. Normal ya da sezaryen takıntım yok 😊 Sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.
Miran-annesi1649 SemaAsya doğru olanında bu en iyisini yapıyorsunuz ben ilk Doğum ve sezeryandan çekiniyorum doğrusu o yüzden birazda merakım bakalım hayırlısı olsun hakımızda ☺️
Irem19 Miran-annesi1649 döner döner hiç takma kafana son zamanlarda dönenler bile oluyormuş hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
SemaAsya Miran-annesi1649 Benim de ilk bebeğim. 26 da doğum pozisyonu aldı. Şimdi de 35+2 😊 her iki doğum şeklinden de korktuğum için Allah'a bırakıyorum 😂
Ysmn-ibrhm Biz 36 haftalıgız 7 aylıkken dönmüştü Bayadır dogum pozisyonunda ama ne sancı var ne bişey hissetmedim hiç döndügğnğde belkide ben anlamıyorum ilk gebelik oldugu için
Miran-annesi1649 SemaAsya 😂zaten yapacak çok fazla bişeyde yok sanırım 🙈allah cümlemizin yardımcısı olsun bende korkuyla ve heyecanla gün sayıyorum vakit azaldıkça sabırsızlık artıyor sanki 😂sizdede varmı böyle 🙈🥰
FSCMK Miran-annesi1649 benimki sürekli pozisyon değiştiriyor dönüyor mu aceba sürekli böyle 34+2 haftalığız bizde doktoruma gitmiyorum 2 aydır tatile gitmiş benim doktor başka doktora gözüktüm oda Doğumla alakalı bişey demedi
Miran-annesi1649 FSCMK siz de benim gibi emin değilsiniz benim iki hafta sonra kontrolüm var ozmn sorucam doktoruma inşllah pozisyona girer ozmna kadar 😊
Gamzelianne1453 Miran-annesi1649 34 hftallik tam 26 dan beri bas assagi ama 2. Sezeryan bas assa olmasada olur yani 😂
Miran-annesi1649 Gamzelianne1453 siz rahatsınız o konuda ozmn zaten Doğum şekli beli😃inşllah sorunsuz sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤗
SemaAsya Miran-annesi1649 Hep düşük - erken doğum kaygısı yaşadım yaşımla mı alaklı bilmiyorum. İlk çocuğum ve 31 yaşındayım. Daha önce düşük yapmadım ama korka korka geldim bugünlere :) O yüzden 40 haftalık olsun bağışıklığı güçlü olsun istiyorum ama çok yoruldum şimdiden bu da bir gerçek :) Yani herkes gibi hem hemen gelsin hem de gününde gelsin istiyorum 😂
FSCMK Miran-annesi1649 emin değilim ilk gebelik birde böyle göbeğim bazen anormal bir hal alıyor kafasını resmen dokunduğum zaman iyice elime geliyor eşim diyor elleme çocuğa zarar verecen😂
Miran-annesi1649 SemaAsya oratak yönümüz çok bu konuda bende ilk ve hiç düşük yapmadım ama 5 ci Aydan beri bu güne kadar hep sancılarla hastanelerde geçti hamilelik ve düzenli her hafta doktor kontrolü var ilaçlar ama aynı düşünüyoruz hem tam vaktinde gelişmiş doğsun hemde biran önce gelsin istiyorum yaşla alakalı olduğunu sanmam çünkü benim yaşım da küçük belki ondan dedik ama doktor yaşla alakası yok bunun dedi
Miran-annesi1649 FSCMK 😅😅😂tam avucunuza sığıcak şekilde dokunuyorsunuz dimi çok güzel bi duygu bende tam elime geldiğinde hiç elimi çekmek istemiyorum 😂
Hllswm espalp ya cnm bnm de 31de döndü gecen hafta yan yatıyodu şimdi yine kafası asagıda sen de de oluyo mu bas baskı yaptıgu için vajinal baskı hissi
espalp Hllswm o bende uzun zamandır var. Ayakları aşağıdaydı çarşambaya kadar ayakların baskı yapıp tekmelemesi de çok acı veriyor. Doktor dün normal dedi tüm kasık ağrısına, baskı hissine, çatı ağrısına 🤷♀️
CiselSozen Miran-annesi1649 benim 28. Haftada dönmüştü 34 teyiz şuan. Doktor hiçbirşey olmaz doğması içim kanala girmesi gerek dedi. Bu sadece kanala girmesi için sadece bir aşama dedi