Deryadeniz07 Arkadaşlar ikilide kan test sonucum çıktı. Doktora göstereceğim fakat haftaya. Bilenler yorum yapabilir mi 🙏 ultrason da bir sıkıntı çıkmamıştı. Yani ense kalınlığı normal burun kemiği de vardı. Kan sonucum şu şekilde sadece bu iki değer var ; PAPP-A 0,991 F-BETA HCG 42 Yorumlarınızı bekliyorum 🙏🙏
Nnurmehmet Deryadeniz07 Canım bilgim yok üstte kalsın bende 10 eylülde yaptıracağım bilgim olur benim de inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza🤲🌼
Aysegnl51 Deryadeniz07 ben de yaptirdim ikisi de negatif çıktı deger hic gözükmüyor doktora bugun gidecektim hava sartlarindan dolayı iptal ettirdm
Superfreshlerim Deryadeniz07 canım bunlara göre değerlendiremez kimse, doktor bunlar, usg, yaş, ailedeki genetik durum vs. Bunların hepsine göre değerlendirme yapıyor
Deryadeniz07 Aysegnl51 yok canım özelde yaptırmıştım internet sitesinden öğrendim. Dayanamadım doktora gittim bugün sıkıntı olmadığını öğrendim çok şükür 🙏
Deryadeniz07 Berilsuuuu hastanenin sitesine giriyorsunuz bilgilerinizi girdiğinizde sonuçlar çıkıyor ekrana. Neredeyse tüm özel hastanelerin bu sistemi var diye biliyorum
Deryadeniz07 Esin123 medipol mega Üniversitesi hastanesinde yaptırdım benim sağlık sigortam var canım indirimli faydalanıyorum ben 150 tl ye yaptırdım ama normal fiyat ne inan bilmiyorum
Minikkuzucuk Aysegnl51 bizim buradaki özel hastanede de ikili testin sonucu laboratuvardan kaşelenmedigi sürece internet sitesinde 0 görünüyor kaşe sonrası değer alındıktan sonra siteye yansıyor. Tüm hastaneler aynı değildir ben medicalpark ta yaptırdım.
Deryadeniz07 Aysegnl51 nasıl atılacağını bilmiyorum canım ama bu ikili test tek başına değerlendirilmiyormuş ultrasonda ki değerler ve kan değerleri karşılaştırılıp sonuç çıkıyormuş doktorum bana o şekilde söyledi
hatice_0006 Deryadeniz07 bende 5gün önce yaptırdım ultrasonda esne kalınlığı çıktı kan sonucunu bekliyorum Ve korkuyorum 😑
Deryadeniz07 hatice_0006 korkma canım iyi çıkacak inşallahh burun kemiği ve ense kalınlığı çıktıysa içini ferah tut kan sonuçlarında iyi çıkacaktır 🌸