Ozge2441 Birminiksusamtanesi 2 li testinizi ne kadar a yaptırdınız acaba bizde yapıcaz ama fiyat ile ilgili hiç bir bilgim yok
Hiranurhilal Haticemre21 bende bu hafta gitmemek icin direndm haftaya gidiyim hem ogreniririm diye dusundum
Ozge_77 tansuyalman bende 12 haftada ıkılı tarama testı yaptırdım. Yanı dun 😂 erkek oldugunu ogrendım. Ama net kesın bsey yok. Doktr sadece bıraz çıkıntı gordu 😂erkek olasılıgı yuksek dedı
Karpuz Merhaba hanımlar bizde 9+3 e eristik şükür ama bir hafta geriden geliyoruz ultrasona gore 8+4 uz gec döllenme olmuş
Canoss Biz de bugün 12+1 olduk yarın ikili test var çok stres yaptım bir de cinsiyet belli olur mu diye sürekli aklımda Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah
Semak Haticemre21 cinsiyetiniz ögrene bilirseniz söylermisiniz bende 12 +3 de fln gitsem mi düşünüyorm ama erken olur diyede bi yandan gitmek istemiyorum kararsızım😏
Haticemre21 Semak ben evham yaptığım için gidiyorum bugün de normalde haftaya benimde ama suan pek gözükcegini sanmıyorum yuzdelik ihtimal soyler belki doktor ama ogrenirsem yazıcam hemen sizlere 😍🤗
Haticemre21 Semak az önce geldm doktordan yuzdelik olarak belliymis ama biz ogrenmek istemedk 2 haftaya tam belli olur ama dedi doktor
Seymaa16 11+5 iz yarı kontrol var bende çok merak ediyorum doktorumun ultrason u mükemmel nedense herkes soruyor bende meraka girdim 😊 bulantılar sabah saatlerinde oluyor mıde agrısı yanma var ama yemek yıyrbılıyorjm Artık tabıkı sabah değil öğleden sonra kızlar tavsıyem az ve sık yemek mideye iyi gelıyor ve göbüşim çıktı sıvri bi şekilde 😂🤰
esraatila Ben de 12+3 de gittim dün kıza benziyor ama kesin değil dedi öyle deyip değişen oldu mu hiç
esraatila Kesin değil dedi ama ben de kendimi alıştırmak istemiyorum sonra değişir diye burda okuyunca öyle şeyler 🙈