Ben hikayemin en başından başlıyacağım çünkü o kadar şey yaşadım ki hayat bana o kadar çok şey kattıki bu hamilelik kısa bir hikaye bırakmak istemiyorum.
Beklenmedik bir anda girdi meleğimiz hayatımıza. Hem endişe hemde sevinç hepsini yaşadık doktora heyecanla gittik herşey yolunda giderken bir telefonla hayatımız cehenneme döndü kahvaltıya oturmuştuk ve kontrole gittiğimiz hastaneden telefon aldık donw sendrom pozitif diye o an yıkıldık. Testler yaptırdık çok şükür hepsi negatif çıktı ama geçen o sürede ömrümüzden ömür gitti. Herşey yoluna girdi derken miyomlarımdan kaynaklı normal doğum yapamıyacağımı eğer yaparsam masadan kalkamama ihtimalim olduğu söylendi. Pek bu konuda takmadım çünkü sezeryana karşı biri değilim. Neyse bunada şükür dedik bu sefer miyomların 2 tanesi bebeğin plazentasına yakın olduğu bu yüzden çocuğun kilo alamama olasılığı olduğu sürekli kontrol altında olmamız gerektiği söylendi. Her hastaneye gidişimizde acaba bu sefer ne çıkacak diye gidiyorduk o kadar bunaldım ki 2 ay doktora gitmeme kararı aldım bu sürede eyalet değiştirdik eşimin işi sebebi ile ve kendime yeni bir doktor buldum. Buradaki doktorum miyomlarımı takmadı bile ve normal doğum yapacağımı söyledi. Doğumum 14 şubattı kızımın gelmeye niyeti yok diye eşim şehir dışına işe gitti ve babasının yola çıkmasını bekliyormuş meleğim 😂 11 şubat sabaha karşı nişanım geldi ağrım olmadığı için pek takmadım geri uyudum sabah uyandığımda sancılarımım başlamıştı ve 2 dk da bir geliyordu çarşamba olan kontrolümü pazartesine çektim ve arkadaşımla doktoruma gittik ve doğum belirtisi olmadığını eve gidip dinlenmemi söyledi ama ben oturup kalkamıyorsum bile. Eve geldim hala sancılarım geçmedi ve 2 dk 40 saniye sürmeye başladı eşim tekrar doktoru aradı ama doktor kontrol ettiğini açılma olmadığını yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi akşama kadar evde sancı çektim artık dayanamıyacak duruma geldim ne yemek yiyebiliyordun ne oturabiliyordum apar topar doğum yapacağım hastaneye gittim nts ye bağladılar açıklığı kontrol ettiler ve sadece 1 cm açıklığım olduğu ve bu durumda birşey yapamıyacaklarını söylediler( amerikada 4 cm olmadan hastaneye yatırılmıyor ) doktorunda dediği gibi eve gidip dinlenmem istendi geri eve geldim ama sabaha kadar sancıdan uyuyamadım yiyemedim sadece su ile 2. Günümü geçirmeye çalışıyordum ve Amerikaya küfürler yağdırıyordum bir daha çocuk doğurursam Türkiye de doğuracağım diye ağlıyordum sürekli😬 o geceyi 2 dk bile uyumadan ayakta geçirdim. Normalde acı eşiği yüksek biriyimdir ama sanırım bu kadar ağrım olmasının sebebi 3 tane büyük miyomlarımın olmasıydı. Sabahı zor ettim sürekli sıcak suyun altına girdim ağladım sızladım artık 12 şubat akşamı sancılarım bağırtacak duruma gelince tekrar hastanenin yolunu tuttuk ve 4 cm açıklığım olmuştu eşimde garibim doğuma yetişmeye çalışıyordu amerikada nın bir ucundaydı ve gelmesi o kadar kolay değildi uçakla bile 5,30 saat sürüyor bindin indin havaalanından yanıma gelmesi 9 10 saat. 4 cm açıklığım olduğunu duyunca direk epidural istedim. Ben büyük bir odaya aldılar doğumu o odada yapacakmışım ve yanımda 3 kişi kalabileceği söylendi eşim daha gelmediği için annem yanımda kaldı. Epidurali kim bulduysa Allah ondan razı olsun. Epidurali takımca rahat bir nefes aldım ve o gecede heyecandan uyuyamadım çünkü bir yandan yanıma gelmeye çalışan eşim bir yandan hayatımıza takılacak olan kızımımı kucağıma almama çok az kalmıştı. Sabah hemşire kontrole geldi ve 8 cm açıklık olduğunu söyledi hemen eşimi aradım doğum başlıyacak diye ve eşim ben gelene kadar doğurma diyordu😂😂 daha gelmesine 7 saat vardı🤦🏻‍♀️ artık doğum başlamıştı çünkü istemsiz bir ıkınma hissi geliyor hemen hemşireyi çağırdım oda doktorumu aradı bir bacağımdan ebe diğer bacağımdan annem tutup bana ıkınmamı söylüyorlardı😂😂 annem doğumumun her anına şahit oldu☺️ 2 saat ıkınma sonucu 13 şubat 13:01 de küçük meleğimi kucağıma aldım. Normal doğum yapamazsın diyorlardı catır catır normal doğum yaptım😬❤️❤️ eşim doğumumdan 3 saat sonra gelebildi. Allahım herkese bu duyguyu tattırsın gerçekten çok farklı bir duygu minicik 2 göz size bakıyor ve size muhtaç....
Hakkınızı helal edin çok uzun oldu...
***Birde benden size tavsiye ben herşeyi araştırdım tek bir konu harici oda emzirme konusu ve ben orada takıldım. Doğum yapmadan nasıl emzirilir gögüsünüzün yara olmaması için neler yapmanız getektiğini mutlaka araştırın.

Şimdi meleğim 6 ay 9 günlük

Hepinize kolay doğumlar kızlar bura benim ikinci ailem oldu iyiki varsınız😘😘😘😘
    kbrabyk yok canın hiç bir acı hissetmiyorsun doğum anında da sadece istemsiz ıkınma hissi geliyor yine kesinlikle acı hissetmiyorsun dokunduklarını hissediyorsun sadece acı yok
    tubasd içten dikişim vardı ağrı kesici verdikleri için olmadı hastaneden çıktıktan sonra ilaç içmediğim için ağrım oldu ama ilaçlarımı içince tekrar hiçbir şey olmamış gibi oldum ve 1 hafta sonra ilaçlarıda bıraktım 40 çıktığında dikişlerim düşmüştü