Pinar_94 Nesliiiiiiiii 15+2 ama bakarken gösterdi bakın pipisi diye hani yanılma payı olabilirse çok daha mutlu olurum 😀
busraasezgin Pinar_94 bizde asım duhan koyacağız asım eşimin babasının adı duhanı da ben istiyorum. Bence Yiğit ismi çok güzel bir isim bir daha oğlum olursa ahmet yiğit koyacağım ahmet de benim babamın ismi
MMinee Pinar_94 Ben de kafayı yiyenlerdenim 5 yaşındaki kızım Mert olsun diyor başka bir şey demiyor bende daha farklı istiyorum ama onada kıyamıyorum Bu Mertler nasıl oluyor?
Deletedmom0071 MMinee tanıdıklarım sessiz ama çok yaramaz diyenler de var. O aslında sadece isimle alakalı değil. Mert’in yanına bir isim daha koyabilirsiniz mesela Mustafa Mert gibi güzel isim çünkü 🌸
Deletedmom0071 Can-Canan ama anlamı savaş ganimetleri demek yani çoğul bir kelime anlamı da me bileyim sırf sure ismi diye yine de siz bilirsiniz ☺️
shrbrk kardeşimin ismi furkan yekta . okadar güzel ki söylemesi. bu arada kardeşim çok uysal ama bir okadar hazırcevapcı bir çocuktur. yani ismine gore yaramaz degil 😊 furkan kuranı kerimin isimlerinden birim yekta tek, bir demek. kuran-i kerim tektir manasını taşıyor ismimiz 😊
Deletedmom0071 shrbrk Furkan aslında doğru ve yanlışı ayırt edebilen manasına geliyor. Kur’an’da böyledir işte çok güzel bir isim ☺️🌸