Nagis17 7+4deyiz. Gün içinde ara ara kanamam oluyor diye doktora gittik sorun olmadığını söyledi ama içim hic rahat değil. Kanama ne zaman problem oluyor acaba bilgisi olan var mı?
ozgedrms Nagis17 benim 4. Aya kadar kanamam oldu rahim içi kanama alanı vardı progestan hap kullandım ve sürekli yattım kanama önemsiz diye bir şey yok hamilelikte her türlü kanama ciddiye alınmalı strese sokmak için demiyorum yanlış anlama lütfen ama doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim ilk gittiğim doktor ümitlenme kanaman var bu bebek durmaz boş gebelik yada dış gebelik bile olabilir demişti. Başka bir doktora gittim sağolsun her konuda yardımcı oldu ilgilendi eğer o kadına kalsaydım kim bilir neler olacaktı 😓
Ayaf Nagis17 canim bende de oyle..7haftasinda bir lekelenme yawadim ve ultrasonda hematom oldugunu ogrendim..9+1haftada cok widdetli bir kanama oluwdu.oyle bir kanama ki, ayaklarimdan bile akiyordu.doktora gitdim hematom buyumuwtu ve diwariya cikiyodu artik..bebegim iyiydi cok wukur..ancak korkunc tarafida var hematom buyurse bebege zarar verirmiw..kanamalar her zaman dikkate alinmalidir..bebek iyiyse gececek bir durum..wu an yatak halindeyim ve doktor 2hafta kipirdamamam gerektigini soyledi.
Mrc_bbk Nagis17 korkmayın aynı şeyleri 10. Haftaya kadar yaşadım sonra geçti bebeğim kollarımda çok şükür☺️
Kbra7777 Bende öyleyim doktorum önemli değil dedi laboya gidince lekelenme şeklinde oluyor korkuyorum
Ayaf Asla Korkutmak icin soylemedim canim stres yapmana gerek yok.ancak ciddiye alinmasi gerekiyor..doktor degiwsenmi acaba?
Nagis17 Ayaf iki farklı doktora gittim içime sinmedigi için şimdilik problem görünmüyor ama insan korkuyor
Mrc_bbk Ayaf lavaboya gittiğimde sürekli leke şeklinde geliyordu hele bir sabah kalktım her yer kan içinde bebek düştü demiştim ama şükür sıkı sıkı tutunmuş ☺️ Sürecide progestan ilaç bol su bol dinlenme ile geçirdim çok şükür ilk 3 ay dikkat ettim sonra normale döndüm
Ozge1907 Kanama her zaman önemlidir ama bebeğe bişey olacak demek değildir endişe etmeden iyi bi doktora gidip ona güvenin. Benim hamileliğimin başından beri hep kahverengi lekelenmem var tam 6. Haftamda ağır bi kanama geçirdim pıhtı şeklinde çok şükür şuan 8+4 üz ama kanama alanım hala duruyor progestan fitil kullanıyorum ve raporluyum yaklaşık 1 aydır istirahat dedi doktorum birde 10 11 günde bir kontroldeyim 🧿
Ayaf Mrc_bbk tewekkur ederim canim..bende aynisini yapiyorum inwAllah bende bu sureci sag salim atlatirim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tugbaztrk Nagis17 benimde oldı her seferinde doktorum ağrım olup olmadıgını sordu, kanamanın yanı sıra ağrı olursa gel dedi, hiç ağrım olmadı şükür ama ilk oldugundan beri progestan kullanıyorum canım benimde 7 haftalıkken oldu ilk.
Tugbaztrk Nagis17 ben eczaneden alcaktım eczacı hamilesiniz kafama gore veremem dedi doğal olarak, değişik miligramda olanları var cunku. Doktorun mesajlarını gosterdım. Tabi bide tanıdık sayılırdı oyle aldım ilk zaten sonra hep doktor yazdı canım
Mrc_bbk Ayaf doktorun ne derse uy canım ilaçları vaktinde kullan bol su iç ve bol bol dinlen geçecektir stres yapma benimki 2 günde geçmişti kanama alanı o kadar hızlı geçiyor yani ☺️
Bahar2 Nagis17 bendede kanama olmuştu ilk çocuğumda çok az yerleşme kanaması İkinci çocukta daha fazla daha da yoğun ramazan bayramı tatili kanamam oldu hemen doktorumla görüştüm ve kadın doğum acile gidip baktırdım sıkıntı olmadığını söylediler iki gün daha devam edince progestan alttan başladı doktorum 12. Haftaya kadar kullandım kanaman devam ediyorsa ihmal etme sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi 🥰
Neslitrkmn Benim de 5.haftadan beri kahverengi lekenmem oluyor şuan 7 haftalığız. Progestan kullanıyorum ama hala geçmiş değil inşallah düzelir ve bir şey olmaz😪
Zeynep1080 Nagis17 olmayan varmı ki ahh neler çektim ama geçt çok şükür Doktorum profesör işin uzmanı gerçekten.istirahat ileberaver progestan hapı fitil olarak(12haftaya dek) ve iğne olarak(1ay) günlük yaptırdı Onların faydası oluyor gerçekten
espalp Nagis17 benim 7+3’te lekelenme olmuştu kahverengi doktor kırmızı olmadığı için önemli değil demişti sadece progestan vermişti. Sonra annem söyledi adet günün mü acaba dedi gerçekten adet günümdü 😱 2 kez üstüne görme yaşadım yani 🤷♀️ Bir daha olmadı leke de çok kısa süreliydi