Simdi doktordan geldim beni korkuttu kafasi buyuk 3 hafta onde gozukuyor dedi
Sonra kilosu 2.100kg dedi uyumlu haftanla ama kafasi buyuk sadece dedi beni korkuttu
Karni boyu normal mis 31+3 ama 32 hafta dedi
Yemedigim icmedigim halde bebek beslenmis galiba kilo normal sanirim
    @Akfth , 31 haftalıkken. 2250gramdi başı 34 hafta ile uyumlu bedeni 33 haftalık dedi.. Şuan 32+4um bebeğim iri bir bebek şekerim de yok ama böyle işte. Doktor hatta bu 33 haftalık 31 değil dedi o derece . :)
      Akfth benımde 31+2 de biri 1550 digerı 1530 demıstı doktor az zayıf olcaklar ama ıkız olumca doktor normal dıyor 2.5 olsun bıze yeter dıyor o bıle benım ıcın buyuk bısı 1.54 boyumla 😁
      Akfth canım 32 bitmeye yakın 2 kiloydu bizimki doktor normal demişti
        Yarin tahlilleree bakilacak troiddir sekerdir
        Yarin tahlilleree bakilacak troiddir sekerdir
          Akfth aynıyız canım 32 haftalığım Pazar günü 2 kilo dedi kafası 35 hafta ile uyumlu ama normal dedi. Sadece kafası büyük olunca normal Doğuma engel oluyormuş onada ilerki haftalarda karar verecek
            Deletedmom2 yaa oylemi dedi ben zaten sezeryan istiyorum 3. Oldugu icin baglatmak icin
            Ya baska sorun olmasin da
            Zaten eli ayagi yuzu gozu saglam yerinde saglikli diyebilirim dedi
            Bende oyletse sorun yok ama korkuttunuz 3 hafta onde deyince dedim
            Dusunsenize suan sezeryan doguma gore 6 hafta diye hesapliyorum 3 hafta sonra dogumum var 😅😅😅😅
            Aslinda iyi olurdu cok agirlastim zorlaniyorum
              Akfth bende bol meyve, kuruyemiş olarak da fındık ✌🏻 Ceviz badem falan hiç canım istemiyo
                Akfth evet ama doktor kafaya göre hesap etme son adet tarihine göre hesaplayalım biz dedi bende kafasına göre düşününce panik oluyorum üç hafta var daha hiç bieşy hazır değil 😄 Nasip diyelim yinede doktorlar daha iyi bilir
                Tam 30. Haftada giden var mı kızlar ya ben bugün gittimde boyu iyi dedim ama karnı büyüükk kafası büyük kilosu 1700 olmuş neredeyse yani gerekenden baya fazla ya
                Akfth bende 31+3um bugün gittim doktora hafta olarak bastan beri 10 gün ilerde kilo olarak 2.172 gr boy 44cm maşallah kuzulara
                Akfth benimde kafası büyük , kilosu fazla. Fakat dr gayet doğal dedi , şimdi hep kafalar 2-3 hafta önde oluyor dedi . Artık ne kadar doğru bir bilgi bilemiyorum :)
                Kizlar sonuclar iyi seker aclik tokluk iyi kanim biraz dusuk ilac yazdi
                Troidlerde yukseklik gordu dahiliyeye git dedi
                Cok sukur cok korktum enfeksiyona bagli bas buyuklugu olabilir falan deyince
                Icim rahatladi 💕💕💕