Premsesimvaar Sclkcak 8 gün önce bebeğimi doğurdum hmilleigimde modyede yedim cigkoftede yedim sadece dozunda ye
Hamileanneler_25 sevval55 sana milletin kulu kopegisin diyen olmadı yine olduğu gibi başka yerlere çekiyosun konuşmayı gerçekten anlama sorunun var senin neyib kafası bilmiyorum ama gercekten sirkelen bi kendine gel. Allahtan başka kimseden korkma zaten kimse allahtan başka kimseden kulundan korkmaz biraz iyi oku yazdıklarımı bence
Hamileanneler_25 sevval55 bi akilli sensin burda herkesin psikoljisi bozuk sen bence bi psikiyatriye git kendini akıllı milleti salak sanıyosun ayrıca kimseyi asagilayamazsn sen kendine gel
Aslgly Sclkcak ya etli olmadığı sürece sorun yok. Yani doktorum öyle söyledi. Yiyebilirsin dedi ben yiyorum
1699 Fdm_nuur98 canım bu arkadasın üslubu bozuktu ondan çok tepki aldı gördüm yazdıklarını sakın kalmayı beceremiyor biraz
Fdm_nuur98 1699 hıh işte siz gbi aciklyan ckmiyr ordn arkdsin bri snin piskoljin bozuk galiba diye bn postu gordm asgya gldim onu grdum yani geçmişi arstrmdm geçmişte ne demişler ne yapmışlar blmiyrm o anki konuyu biliyrm Açıklanan için ayrı tşk ederm
Hamileanneler_25 1699 haha benim mi uslubum bozuktu sakin kalmak mümkünmüydu onca şeyler yazıldı tahrik herşey var bide sakin kalcam kimse kalamazdı o söylenenlere burda milleti dolduruşa getirme