Deletedmom0042 ezoterik 😂😂😂 https://hizliresim.com/7Ba99N Buna bakiyorum benim mantığıma gorede boyle. Yaş olayındada kafa karıştırıyorlar 😁 95 doğumluyum 24e girdim ama 25i tamamlamadan 25im demiyorum mesela 24üm diyorum 😭😁
ipekveannesi Deletedmom0042 henüz 6.ayını doldurmadın sen hesap yaparken direk 4 ay daha 10 ay yapar diyosun ama daha 6.ayını bitirmedin doktorum bu şekilde anlattı ve onlar bu şekilde hesaplama yapıyolarmış
Deletedmom0042 ipekveannesi 6 ayi doldurmadigim icin hala 5 aylik hamileyim diyorum ben, yarisina geldigim icin 5bucuk aylik hamileyim diyorum. Ama 6 aylik hamileyim diye demem gerektigini soyluyorlar ben ayni yas hesabi gibi bakiyorum 🙄
ipekveannesi Ecemsbaby sor canım ben salı günü sordum hatta önünde takvim vardı ve kağıda çizerek bana bu şekilde gösterdi çokta mantıklı bence 😄
Ecemsbaby ipekveannesi bana da mantıklı geldi cidden öbür türlü 10 ayı buluyordu 4er sayınca e araştırdım her yerde farklı gösteriyor insanın kafası karışıyordu cidden.
YesimOzan 30+5 günlüğüm 215 günden beri oğluşumla yaşıyorum :)) doğsun diye can atıyorum artık nasıl bişi çıkacak kime benzicek bilmiyorum ama suan ailemden eşimden daha fazla onu seviyorum 💜💜😍
ipekveannesi YesimOzan 8.ayınız yeni girmişsiniz Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizede bir an önce o haftalara gelmeyi 🙈
ipekveannesi Deletedmom0042 yaş muhabbetine girersek çıkamayız 😂 ama doktoruma güveniyorum çokta güzel anlattı vede mantıklı geldi o yüzden takvimim bu bundan sonra 🐣
ipekveannesi Ecemsbaby aynen ve burda da bir sürü post ve her kafadan farklı bir ses 🙄 en mantıklı gelen bu oldu bana