Mrvn Superfreshlerim ben de dikkat ediyorum canım. Protein i kısıtlı yiyorum. Hamileliğimden beri de balık hiç yemedim. Ben de nette araştırırken sinan hocanin hastalarından duymuştum bunu.
Superfreshlerim Mrvn bende öyleyim canım, deniz ürünleri hiç tüketmiyorum, et günde 1 köfte büyüklüğü 30 gr, bakliyatlarda kısotlı, nohut, barbunya, kuruyemişler yasak, bol bol senze meyve
Dilru Emireelif degerlernize bakip verdiyse erken degil. Bana 14 haftalikken vermisti. Kan degerlerim dusuk diye.
Mrvn Superfreshlerim hap sayılmaz aslında folikasitin aktif formu canım. Vücut direkt alıyormus bunu. Bunu kullanmamz gerekiyormus zaten
Superfreshlerim Mrvn bana vermedi, kan sulandırıcıda vermedi 9. Haftaya kadar kullandım. İlk genetik testim normal çıktı, bi alt test çalışıldı onda sıkıntı çıktı ama bu çok önemli değil toplumun çoğunda var sös kimse bilmiyor dedi, inş bi sorun olmaz
Emireelif NihanMine anladım cnm o zaman bugün bende başlasam iyi olur 12+6 olduk 🤗Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Ozcansumeyye Emireelif ben folik asite 4 haftalıkken başladım 5.haftada pıhtılaşma iğnesi verdi 9 ay kullanıcam ama folik asiti nezaman bıraktırıcak bilmiyorum
Emireelif Ozcansumeyye cnm Rabbim yardımcın olsun 😊bana 12+4 Ken kesmemi söyledi doktorum belki sanada ozmn söyler 🤗
Modies Emireelif 3 aya kadar folik asit içtim. 3 aydan sonra ocean mommy vitamin içiyorum , 7. Aydan itibaren de demir eklendi vitaminin yanına
TC0101 Vera18 benimde aynı sekılde 16. Haftadayım vitaminim bitti kuullanmaya devam ediyor muyuz vitamini hep
Emireelif Smraozn12 anladım cnm 🤗ilk olunca biraz acemi oluyor insan 🤗 Rabbim hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍
Emireelif 07052019 Benim de aynı şekilde fakat bu tahlil bile yapılmadan ne kadar doğru vitamin ve kan ilacına başlamak 🤔
07052019 Emireelif ben şöyle düşünüyorum. Yediğimiz içtiğimizden yeterli vitamini alamıyoruz, her şey hormonlu. Şahsen ben doğru düzgün ne sebze yerim, ne sulu yemek, ne de et. O yüzden vitamin mantıklı geliyor. Kan ilacı için de bana tahlil yapıldı. Kan sayımım iyiydi ama doğumda ve doğumdan sonra illaki her kadının ihtiyacı oluyor. Doğumdan sonra halsizlik, kansızlık olmaması için bana kan ilacı da mantıklı geliyor. Bi de şu var. Koskoca doktorlar veriyor bunları, illaki bişey görüp biliyorlar ki veriyorlar diye düşünüyorum.
Demet-budak Emireelif tahlile gerek yok canim hamilelikte vitamin ve demir ilaclari takviye olarak verilir. Senin eksikliginden kaynakli değil. Yediklerin sana yararli olabilir ama bunun yaninda verdigi vitamin de takviye oluyor.
Emireelif 07052019 cnm dediklerinde çok haklısın fakat bulunduğum yerde doktorlar yüzünden kaç defa bebekler ya annelerin karnında onlarla birlikte öldü yada doğum esnasında o yüzden korku oluyor insanda bide ilk olunca dikkat etmek istiyorum 🤗
Demet-budak Canim bende hamile oldugumu ogrendigim andan beri folik asit ve gyno ferro sanol kullaniyorum. 10+6 hafta olduk doktorum 2 hafta sonra folik asiti kesip decavit ve devit-3 e başlamamı söyledi. Ayrica demir ilaci yani ferro sanolu da devamli kullaniyorum ben. Bu 3. Kutum olucak😊
Emireelif Demet-budak anladım cnm içime serptiniz resmen ilk olunca o korku oluyor bide sağlık ocağı farklı doktor farklı diyince soru işareti kalıyor insanda🤗rahatlıkla icebilirim artik
Emireelif Demet-budak anladım cnm çok sağol benim ilk olduğu için o yüzden bu kadar tedirgin oluyorum😍