GulinMert Emireelif 10+5 im henüz gerek görmedi doktorum Konu üstte kaldın ben de merak ettim Siz kaçıncı haftadasiniz başladınız mı yazmamissiniz
Smnl Emireelif hamile olduğumu öğrenince hemen kompleks vitamine başladık hala devam ediyorum. Demir’e 16 da başladık ama daha erken başlamak daha iyi olurmus. Benim Demir değerlerim yüksekti hamilelik basında doktor bile düşüşe sasırdı.
Emireelif GulinMert ben 12+6 haftaligim doktor her ikisinide yazdı folik asit kesmemi istedi tmm da erken degilmi kan ilacı için?
Superfreshlerim Emireelif canım ben 12. Haftada demir, d vit başladım, folik asitide kesmedi devam ediyorum
Dilru Emireelif degerlernize bakip verdiyse erken degil. Bana 14 haftalikken vermisti. Kan degerlerim dusuk diye.
Ebrtuna İlk uc ay folık asıt uc aydan snra d vıtamını ve demır kan ılacı kullandım sonrasında yıkseldı suan41haftaydm d vıtamını ve Demire debaö edyrm
Emireelif Ebrtuna çok tşk ederim bende erken zannediyordum 🤗Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍
Emireelif Superfreshlerim benimde 12+6 vitamin ve kan ilacını kullanmami yeterli olacağını folik asit i kesmemi soylediler
Superfreshlerim Emireelif benim homosistein yüksekliğim var ve ikiz gebelik sanırım o yüzden devam ediyorum canım
Emireelif Smnl çok sağol cnm ben sağlık ocağına gittiğimde 1 ay sonra baslamami söylediler doktorda hmn başla diyince kafam karıştı açıkçası 🤗Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍
Mrvn Superfreshlerim benim de Homosisteinim yüksekti😍 ben de metilfolat ın dil altı hapını kullanıyorum günlük🥰
Mrvn Superfreshlerim ben de dikkat ediyorum canım. Protein i kısıtlı yiyorum. Hamileliğimden beri de balık hiç yemedim. Ben de nette araştırırken sinan hocanin hastalarından duymuştum bunu.
Mrvn Superfreshlerim hap sayılmaz aslında folikasitin aktif formu canım. Vücut direkt alıyormus bunu. Bunu kullanmamz gerekiyormus zaten
Emireelif 07052019 Benim de aynı şekilde fakat bu tahlil bile yapılmadan ne kadar doğru vitamin ve kan ilacına başlamak 🤔
07052019 nazsimaova folik asidin yanında çoklu vitamin diye vermişti doktorum, gerçekten kullanmaya başladıktan sonra kasık kramplarıma ve eklem ağrılarıma çok iyi geldi..
mercan2020 Emireelif 12 .haftaya kadar sadece folik asit kullandım.demir ilacını özellikle sordum gerek yok kasilmalarini arttirir dedi.12.haftada sonra demir ilacı(içinde folik asit var ) ve d vitaminine başladım.gyno ferry sanol.16.haftadan sonrada demir ilacı +d vitamini +decavit verdi :) beslenmemdede çok şükür hiç sorun yaşamadım ama.sordum beslenme problemim yok dedim.yine de hepsini kullanıyorum şu an 18.haftamiz bitti
ant2602 Emireelif kan düşüklüğü nedeniyle 9. Haftamdan beri kullanıyorum. 13 olduk. Folik asiti de aynen kullanmaya devam ediyroım
Emireelif ant2602 cnm yanlız doktorum bana vitamin ve kan ilacı kullanırken folik asit gerek olmadığını söyledi içinde ztn folik asit bulunuyormus😐
Mervednr Emireelif ben folik asiti 8. Haftada başladım hala kullanıyorum. İçerisinde vitamin falanda var ekstra vitamin almadım. Anemi hastası olduğum içinde her ay ferritin değerime bakılıp ona göre demir ilacına başlıyoruz.
Emireelif Mervednr Anladım cnm Rabbim yardımcın olsun ben şuan 12+6 haftaligim doktorum folik asit kesip vitamin ve kan ilacina baslamami söyledi bende erken olduğunu düşündüm 🤗Rabbim hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍