YesimOzan Benimde 65 günüm var 30+5 günlüğüm ama ultrasonda 32 hafta görünüyo erkenden gelir diye ay başında çantasına kadar hazırlamayı düşünüyorum :))💜🥰😍
Mucizemsinseenn YesimOzan ne kadar erken hazirlarsan o kadar iyi insan her geçen gün agirlasiyor :) ben bu hafta içi kıyafetleri ütüleyip dolaba yerleştirdim bı çantasını hazırlamak kaldı geriye :)
YesimOzan Huzur_2019 hiç durmuyor sabahtan akşama kadar içimde savaş yapıyor sanki ne yesem hoşuna gidiyor gece uyutmuyor asla karnımız açıkıyo gecenin bi yarısı 💜💜😄
Akbasinci Benimde son 49 gün hayırlısı ile gelsinler sabırsızlar benim oğlum da yerinde durmuyor sürekli uçan tekme 🙊
Mucizemsinseenn YesimOzan hiç sorma bugün gece 4 de kalkıp yemek yedim o kadar acıktım ki uyuyamadim açlıktan :))
bsratoprak Huzur_2019 bende 30. Haftanın içindeyim bebeğimin cinsiyeti erkek sadece sabah ve gece çok hareketleniyor onun dışında sakin
Miran-annesi1649 Gamzelianne1453 bende aynı 43 gün kaldı kasılma oluyor sürekli sabahlarında mide bulantısı yaşıyorum sizdede bulantı varmı
Gamzelianne1453 Miran-annesi1649 bulanti yok ama yurumeye gelmiyor karnim aciyor direk sizde aci oluyor mu karinda yurudugunuzde yorukdugunuzda ayakta cok kaldiginizda fln
Sumeyye5821 KatipAnne bnmde tahmini 12.10.2019 diye bekliyorum kız dha önce doğuyormuş erkek geç doğma ihtimali yüksekmiş bnmki erkek bklm ne zaman gelick
Miran-annesi1649 Mucizemsinseenn sanırım kimse vaktinde geleceğini düşünmüyor tahmini Doğum tarihi 4 Ekim olarak görünüyor ama sorunlu bi hamilelik geçirdim daha erken gelicek benimkide 🥰bence ☺️
Miran-annesi1649 YesimOzan hayırlı Doğum olur inşallah hem sizin Hemde diğer hamile arkadaşlar için 😊
CiselSozen KatipAnne benim de aynı tarih 🙈 ya kasılma olup olmadığını ben hala anlayamıyorum. Doktorum karnın taş gibi olacak dedi oluyor ama sanki toplanmış itiypr gibi
Huzur_2019 bsratoprak benim kız bazen çok hareketli bazen sakin bugun ayrı bir sakın geldi korktum gecede pek oynamadı