Fasulyee54 Kızlar çin takvimi bakanlar var mı doğru çıkıyor mu ? 11 haftalığız cinsiyeti merak etmekten ölücem
Mmrvzlp Valla benim tuttu .. genellikle yaş hesaplamasından dolayı yanlış çıkıyor bazı kişilerin otomatik hesaplayıcılar var bi dene istersen ☺️
Dilbur Bende hiç bir test tutmadı Çin takvimi Rus takvimi yüzük hepsinde erkek çıktı ama doktor kız dedi 😂 🤷
kevserk Deletedmom0071 ailede bir sürü kişide denedik ister takvimden ister otomatik hesaplamadan çoğu kişinin tutmadı :) ki bir bilimselliği de yok zaten :)
Gsdebal Nesliiiiiiiii hamile kaldığın yaşa bir yaş ekleyip bakıcaksın canım misal 25 hamile kaldıysan 26 bakıcaksın
Deletedmom0071 Nesliiiiiiiii onun bazı kuralları var marttan sonra doğan anneler yaş kısmına +1 ekliyolar doğum yılı da Çin’e göre değişiklik gösteriyor Miladi’ye göre bakmamalısınız girdiğiniz internet sitesinde bunların yazması gerek ☺️
Seda_123 Fasulyee54 Benimki doğru cıktı çin takviminde kızdı cinsiyetini ögrendik doktorum kız kesin dedi 😊Rus takvimi tutmadı ama
Gsdebal Nesliiiiiiiii ay ne güzel yanlış çıkanları görmek umut veriyo 😂 benim şuan erkek gösteriyo ama kız hissediyorum ve kız istiyorum 😂