Cagla22 Mrb kızlar. 27+3 olduk Doğum Kasım’ın ilk haftasına geliyor . Neler yaptınız aldınız? Ben 60 kilo ile hamile kaldım 67 olmuşum 7 kilo tek aldım normal mi sizce? Hazırlıklara da başladım küvet seti hastane çıkışı bornoz seti ve alt üst 3 uzun kol takım aldık. Çorap ve emzik bide 🌸 güzel kızımız saglıcakla gel😚👶
MucizeAnnesi3545 Cagla22 merhaba bizde 28+5iz. Herseyimiz hazır. Paşamızı bekliyoruz. Herşey yolunda cok şükür. 62 kiloyla hamile kaldım suan 68im. Bence bende fazla almadım 😂 yarısmaya manisadan katılıyorum. Herkese hayırlı doğumlar 🙏🤗🤗
Hazalcaa Cagla22 merhaba canım kilon çok iyi maşallah ben 28+6 oldum 9 kilo almışım 51 ile kaldım. Beşik araba ana kucağı kıyafetler biberon vs her şey hazır bir kendime olan alışverişim kaldı 38 haftada zorunlu sezaryen olacağım Ekim 26 gibi duruyor Doğum
Ps15 Cagla22 28+1 herşey hazır bizim de şuana kadar 9 kilo falan aldım😅 Karnım da iki gündür aşırı gergin çok rahatsızım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah😊
bsyaaa Cagla22 bizde 27+3 günlüğüz 🥰 Alışverişe yeni başladık bizde neden zorunlu sezeryan olacaksınız🤭
Cagla22 Hazalcaa evet canm doktorum bugün banada 38 de zorunlu sezeryan dedi. Kasım’ın ilk haftasına denk geliyor bakalım artık sağlıklı olsunlarda 🙏🤲 bizim de bi beşik kaldı ❤️
_Merius_ Hazalcaa canim biz de 28+3 olduk dogum tarihine ne zaman karar verdiniz bizim de zorunlu sezeryan artik tarih belli olsa çok tatlı olur 😊
Hazalcaa Cagla22 senin neden canım sezaryen. Sağlıkla bir kavuşsaydık zaman durdu geçmiyor sabırsızlık başladı bende son 2 haftadır inanılmaz daralıyorum hemen olsun bitsin istiyorum 🤷🏻♀️
aaayseeeee Cagla22 ilk hamileliğinizmi? Zorunlu sezeryana veya normal doğum olduğunu bu haftaşarda öğrenebiliyormusunuz?
balasininanasi 26+6 olduk 👶 Kasım sonu gibi inşallah 💕🤗 Bende 51 ile hamile kaldım şu anda 58im. Allah hepimizi kolay kurtarsın 🤗☺️
Ererer balasininanasi aynen senin gibiyim bende Kasım 20 si dedi doktor .. 53 ile hamile kaldım 62 kiloyum suan 😊🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Merve1091 Ps15 selam bende 25+6 yım 60 kiloydum 10 kilo aldım fazla fazla alıp gidenlerdenim 🙁 böyle giderse bi 10 kilo daha alırım sanırım. Benim bu aralar kasık ağrım çok oluyor aşırı hassas hemen iğne batması gibi acıyo böyle durum yaşayan var mı 😕
Mrveyman Bende 29haftalığım Ekim 25 - Kasım 7 doğumum bekleniyor 26haftalıktım doktora gittim 1100kg 35cm di oğlum bende 51kg hamile kalmıştım 2hafta önce tartıldığımda 61olmuştum 👶🏼💙🤰🏼 bu hafta kıyafetlerini yıkadık misler gibi oldu dalinin bebek sıvı detarjanıyla ve dalinin bebek yumuşatıcısını kullandım kızlar 🥰🥰
Cagla22 Mrveyman çok iyi canm bende 27+3 benim de şuan 1.100 dedi kg. Bu arada Dalinden memnun kaldın demi ? Bende onu düşünüyorum 🤔
Cagla22 _Merius_ canm doktorum bugün karar verdi benim belimde 2 platin var baskı yapar diye dayanamam . O açıdan 🤲🙏
Hazalcaa _Merius_ 27 haftalıkken doktorum 38 de alırız dedi canım 2 hafta önden gidiyor ultrason a göre iri bebek olacak o yüzden bir de genital bölgede siğil sorunu oluştu ☹️
Hazalcaa _Merius_ 27 haftalıkken doktorum 38 de alırız dedi canım 2 hafta önden gidiyor ultrason a göre iri bebek olacak o yüzden bir de genital bölgede siğil sorunu oluştu ☹️
MrsAkkurt Bizde 27+5 olduk ama doğumla ilgili hiç konuşmadık daha doktoruna Eylül'de kontrolüm var bakalım o zaman belli olucak sanırsam 65 kiloydum hamile kaldigimda şuan 73 olmuşum 🙈
Cagla22 bsyaaa canm belimde 2 platin var o yüzden baskı yapar dayanamam diye 🙏 böyle karar verdi doktorum
Rneslihan 26+0 çatı ağrısı yoğun bir şekilde yaşıyorum. Alışveriş kısmı genellikle benim ihtiyaçlarım kaldı 40 ile hamile kaldım . Şu an 44 kiloyum
_Merius_ Sarem hpv canım.artik negatif ama yine de biz tedbiri elden birakmicaz ayrıca geçtiğimiz ay vulva hemanjiom problemimiz başladı o da normal doğuma engel
Eceyavuz Şuan 29+5 im 52 ile hamile kaldim 59 kiloyum.. 5 kasım doğum gösteriyor bu program.. doktorum sezeryan yada normal demek için daha erken 37 den sonra ona karar vereceğiz dedi..
Mrveyman Cagla22 canım çok memnun kaldım tavsiye ederim bebek kokuyor hiç detarjan kokusu rahatsız edici koku yok bende ilk alırken ne alsam diye çok araştırdım ama en güvenilir dalin geldi 🤗🤗