ElifKAYA8118 Merhaba arkadaşlar 10 yıllık evliyim ve 8 yaşında bi evlâdım var 2 yıldır çocuk istememize rağmen olmadı 5 kez çatlama iğnesi kullandım en son da hsg çekildim afetimi 3 gün var bekliyorum.soğan suyunun ve incir kürsünün işe yaradığını duydum deneyip faydasını görenler nasıl kullandıklarını yazabilirler mi
Simos44 ElifKAYA8118 soğan kürü denedim sağlam olan midem mefta oldu kronik mide rahatsızlıklarına sahip Oldum o sıkıntılarla uğraşmaktan bebek yapamadım 😃 yapılırken çok dikkatli Olun midede en ufak bi sorun hissederseniz bırakın
Mthld ElifKAYA8118 merhaba canım soğan suyu degılde ıkı lıtre süt alıp kaynat ıcınde ıkı deste maydonoz at sonra o sıcak sıtu ustune tülbent yada havlu koy üstüne otur yanmayacak sekılde sıcaklık gıdene kadar sonra hemen ilişki gırılecek faydası cok dene ıstersen
Mthld ElifKAYA8118 bırde ben yumurtalıklara hacamat ta yapmıştım hemen hamıle kaldım bu süt kürü ve hacamat sayesınde cok sukur
Ayserkan ElifKAYA8118 adetten sonra 15 gun sogan suyu yap sabah ve akşam icilecek ondan sonraki 15 gun de incir kuru yap ise yarar diye umuyorum
ElifKAYA8118 Simos44 uzun süredir bebek istediğim için şuan tek çarem o kaldı herhangi bi sorun hissedersem kullanmam zaten
Badevehande ElifKAYA8118 bu yüzden olmuyordur o mahvediyor hormonları yumurtalığı bende kürtajdan sonra kullandım 3 ay kist oluştu 1,5 sene sonra hamile kaldım halbuki ilki evlendiğim ilk gecede olmuştu 😒
ElifKAYA8118 Badevehande bende ilkinde sıkıntı yaşamadan istediğim zaman olmuştu illaki vardır vakti zamanı ama işte uzun süredir bekliyoruz ister istemez moral bozukluğu oluyor 😔
ElifKAYA8118 Mthld bunu ilk defa duydum deneyebilirim bi yan etkisi olmaz diye umuyorum çok denenmiş bi yöntem değil sanırım
Mthld ElifKAYA8118 hacamatı peygamber efendımız zamanından beri faydası var yapılıyor ama ıyı yerde yapman gerek
ElifKAYA8118 Mthld peki adetten sonra yumurtam hemen çatlamayabilir sanırım 1 kez yapılıyor bu peşine ilişki demiştiniz sonrasında da etkili olur mu
Ayserkan ElifKAYA8118 suyunu önceden kaynat 1 soğanı kabuguyla beraber böl sonra agzi kapalı bi şekilde 5 dk daha kaynat ister ılık ister soğuk iç bir sogan hem sabaha hem aksama yeter. Incir kuru de aynı şekilde 7 tane inciri böl önceden kaynatilmis suda 5 dk kaynatip iç dilersen incirleri de yiyebilirsin. Su 2 büyük fincan her biri icin
ElifKAYA8118 Mthld harcamaya cesaret edemem korkarım etkili biliyorum fakat annem yaptırmıştı çok korkmuştum
Mthld ElifKAYA8118 evet adetten sonra yapılıyor ama ben ben bı beş gın sonra falan yapmıştım hemen soğumadan ilişki gerek
Mthld ElifKAYA8118 korkulacak gıbı degıl ben hem sırtıma yaptırdım hemde bu karın altıma yanı yumurtalık yerlerıne
Mthld ElifKAYA8118 kapalı olan tüpleri acıyor ıltıhap falan varsa ıyı gelıyor bu süt kürü nette yaz çıkar zaten eskıler yaparmıs