Damladinc Bugün ki kontrol de bi oğlumuz olacağını öğrendik inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almakda nasip olur, hepimize allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin 😍😍
Elfida10 Damladinc hadi hayırlı olsun bende bi kaç gün önce öğrendim ☺️ Şubat annesisiniz heralde benimde kız olacak inşallah🤩
Cansinsen_ Damladinc canım kaç haftalık öğrendin bebişini seninle aynıyız bende 15 şubat yarın doktora gitcem bakim devlet söylücekmi sen özeldemi baktırdın
Damladinc Elfida10 Sizinde hayırlı olsun 😊 evet 14 şubat görünüyo ama bakalım ne zaman gelmek isteyecek 😍
Gamze0144 Ayy cok sevindim rabbim kucaginiza sag salim almayi nasip etsin hen daha ogrenmedim cinsiyeti.bi taraftan meraktan cildiriyorum bi taraftan da biraz daha bekleyeyim diyorum😊😊
ayseegul_20 Damladinc Merhaba.Benimde 14 şubat yada 15 şubat olarak gözüküyor doğumum😊Salı günü kontrolümüzde %90 kız dedi doktorumuz 15.haftamıza giricez bizde
Esrdmr Hayırlı olsun bebisiniz :) bende 13 haftaligim daha ogrenemedim instgramdan adim adim annelik sayfasina ultrason fotografini gonderdim erkek dedi ama bakalim
Damladinc Esrdmr bide ben ikili test yaptırdım 11. Haftada orda serbes bhcg değeri var 50 nin altında ki lere erkek diyolar benim 25 çıkmıştı 50 nin üstnde olunca kız oluyormuş 😊 tesadüf mü bilemedim ama herkesin doğru çıkıyormuş
Damladinc Merilani ben hep rüyamda erkek bebek görüyodum en son yine gördüğümde doğum yapmış olarak gördüm kendimi masmavi tulum giydiriyodum ama hep erkek hissettim 😊 belirti olarak hiç bi belirtim yoktu 54 kiloyla hamile kaldım 48 kg kiloyum çok kilo verdim
Damladinc Cansinsen_ devlete kayıt açtırmak için gittiğimde sordum ama maalesef söylemiyoruz 19. Haftadan önce kesin olması için dedi bugün özele gittim 14+6 yım ve erkek olacağını öğrendik doktorumuzdan 🥰
Emineemre Betam 27 yarın 12 haftalık oluyoruz doktora gidicez bakalım ikili test sonucunu ve cinsiyetini merak ediyorum 🙈
Minnakmom Damladinc bizimde bal kızımız olacak 🥰 Allah hayırla ve sağlıkla bize bağışlasın evlatlarımızı
Damladinc Minnakmom Minnakmom Minnoş 😍 Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊