Agapizoi Yarin 20 hafta olucam ben de hissetmedim simdiye kadar ilk hamileligim senin de ilkse 23 haftaya kadar normal hissetmemek diye biliyorum herhangi bir esktra sikayetlerin yoksa panik olmamalisin icin rahat etmezse de doktora git
Duamucizem Agapizoi 16 da karnım boş gbi olması normal mi hiç ama hiç belirti yok göğüslerim dolgun değil sanki eski halini alıyor gbi 😣😣😣
mantik_0 Ezgimrt1 bende 20. haftamdayım ve hala hissetmedim :( doktor hissedersin yakında dediği için sakince duruyorum eğer o yakın gelmezse her an panikleyebilirim :( :( ama tetonoz aşısını oldum ben dün bir şey demediler..
Duamucizem mantik_0 çok eski bir post ama 16 haftamdayım hiç birşey hissetmiyorum karnım boş gbi mesela eğilip kalkarken dizlerimi göbegime çekip.otururken falan hiç bir doluluk his yok normal mi anormalmi bilmiyorum göğüslerim normale dönüyor sanki sert değil yumuşak uçlarının acısı geçti
Ancelina Ezgimrt1 ben de 21 in içindeyken hissetmiştim. Bi kaç gün sonra hissedeceksin inşallah merak etme 🙃🙃
Xbebek123 Kızlar bende hissetmiyorum hareketlerini tam 20 haftalığız. Tetanoz olduk bizde. Olmadan önce kalbini dinlediler. Bebeğiniz boyu kilosu ne kadar
mantik_0 Duamucizem korkma herkes çok farklı ben 36. Haftadayım artık ama insanların 36 da hissettiklerini hissetmiyorum. Hareketli ama sakin bir bebek belli saatleri var o zmn lar kımıldıyor. Bebeğinin kalbinin sesini dinletiyorsa doktor o hareketlerinde bir anormallik görmüyorsa kafana takma. O karnının sertleşmesi egilip kalkamamak bşr anda olu veriyor çorap giyemediğin an anlıyorsun 🤣
Kayraruzgar Duamucizem doluluk hissi sonradan azalıyor gögüslerde ilk baştaki gibi sert olmuyo 3.aydan sonra bnmde yumuşadı belirti desen 14den sonra bitiyor çoğu kişide içini ferah tut ama yinede bi doktoruna görün 😊
Duamucizem mantik_0 sankinbebegime bise oldu üç hafta oldu kontrolgitmedim göğüslerim yumuşaması içime sinmiyor yarın kontrol var ıns herşey yolundadir
Duamucizem mantik_0 ıns cmm ıns inan hiç hamile değil gibiyim son üç gündür dinliyorum kendimi ağrı sizi hassasiyet hiç birşey yok
Kayraruzgar Ezgimrt1 20den sonra başlıyor genelde bende 20 de hissetmeye başlamıştım ama tek tük sonra ki bi kaç haftaya belirginleşiyor hareketleri☺
Ebru9360 Kayraruzgar bn 26+4 oldum hala hareket etmedgi gunler oluyo ilk 24 te hissetmistim ama bu haftalarda harektler azaldi hatta hic etmedigi bile oluyo
Kayraruzgar Ebru9360 uyku düzeni oluşuyordur bnmde arada bir çok az hissettiğim oluyordu o haftalarda tatlı bişeyler yiyip uzanın eğer 2 saat içinde hareket ediyorsa sorun yoktur bnimde panikleyip doktora gitmişliğim var o haftalarda şimdi düzeni oturdu hatta uzun süre hareket etmeyince saate bakıyorum ha uyuyo bnm oğlan 21.00 da uyanır falan diyom kendime🙈 32+5iz şuan
Ebru9360 Kayraruzgar 2 gun once kontrolum vardi doktorum hersey yolunda bi siknti yok dedi ama bu konuyu sormayi unuttum normal bu haftalarda ozmn yani
Kayraruzgar Ebru9360 evet o haftalarda kendine uyku düzeni oluşturuyor 1 hafta 10 güne oturur düzeni sizde hangi saatlerde uyuyo uyanıyor zamanla fark edersiniz 😊
Ebru9360 Kayraruzgar ins cnm bizimki birazda tembel sanirim onun da etkisi var😁tskkur ederim icimi rahatladi