Prensesimi_bekliyorum Kasım anneleri bebeklerinizin kiloları ne durumda bizim gibi gelişimi önde olan var mı
Demrl Prensesimi_bekliyorum 27+3de 1kilo 180 grdı aynı gün başka bi doktora gittim orda da 1kilo 300 gr cıktı
Ps15 Prensesimi_bekliyorum Benim de 25te 835 gr dı şuan 28 kaç oldu bilmiyorum ama karnım çok gergin artık, 30.hafta gideceğiz kontrole çok merak ediyorum ne alemde acaba😄
Edaskaya Prensesimi_bekliyorum bir Haftadan fazla önde gitmesi sorun yaratmıyormuydu ilk gittiğin doktor bi hafta dan fazla öndegiderse sorun olabilecegini söylemişti biz 3 gün önden gidiyorduk 🤔
Ascvk Prensesimi_bekliyorum canım üç hafta önde olması normal mi doktorun bişey söyledi mi doktorum bana kilosu fazla olduğunda şeker olabilir diye şeker yüklemesi yaptırmıştı 🤷🏼♀️
Prensesimi_bekliyorum Demrl sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 😔 ilk gebeligim ve çok tecrubesizim. Doktorum da sadece kilo aldirmamaya çalış dedi herhangi bir bilgi vermedi neyden dolayı bu kadar önde olduğuna ya da ne yapmam gerektiğine dair
Demrl Prensesimi_bekliyorum canım şeker yüklemesi yapıldı mı sana belki şekerden dolayı kilo alımı oluyodur korkma bişey olsaydı doktor söylerdi sana
Demrl Prensesimi_bekliyorum bence o zaman korkulacak bişey yok canım olsa zaten doktor söylerdi senin bebiş iri bi bebek olacak demek ki 😊 sağlıkla gelir İnşallah
Medinee23 Bizde 27+6 yiz.bugun kontrol vardı 2 hafta önden gidiyoruz ..1651 gram olmuş minigim..takvime göre 14 kasım fakat ultrasonda göre 27 ekim doğum tarihi bekliyoruz bakalim🙏🤗 #masallah
Prensesimi_bekliyorum Medinee23 maşallah siz de bizim gibisiniz o zaman şeker yüklemesi yaptılar mı size
Zeynep_adem58 24 haftalikken 803 27 haftalikken 1250 ydi bnimde 13 gun onde gidiyor suyumda fazla sekerim yok su an 28 +1haftaligiz
Edaskaya Tashasret şuan şoklardayım 2 kilo nerdeyse maşallah da çok degil mi yani daha Doğuma 2 Aydan fazla var tahmini kaç kilo dogarmış 🤔
Prensesimi_bekliyorum Edaskaya canım hemen şeker yüklemesi istedi zaten ama şeker çıkmadı babamız da 5.750 doğmuş genetik sanırım 3 hafta gün verdi tekrar bakalım kilo alımına diye haftaya bir daha kontrolumuz var
Prensesimi_bekliyorum Ps15 o karın meselesini hiç sorma canım bana şu an 9 aylık gibisin ya da ikiz mi diye soran var 🤣