Haticemre21 oykumelegim maşallah insallah zamanı geldiginde bizlerde sizin gibi dikissiz kolay guzel bir doğum yaparız 😍🤗
Tuuce7 oykumelegim ben de normal Doğum istiyorum ama okudukça da korkuyorum . Acı eşiğim çok düşüktür 😕 okurken gözlerimden yaş geldi
2222_ oykumelegim duygulandım okurken 30 haftalık hamileyim kafam çok karışık Doğum konusunda sezaryen mi normal mi olucak diye normal Doğum da vajina da genişleme oluyor mu bunu çok merak ediyorum bazıları daha dar oluyor bazıları genişleme oluyor diye yazmış kafam çorba oldu
Elvn oykumelegim Allah anali babali buyutsn canm bir zamanlar bnde oyleydm sezeryan oldm ama 3 ayligz suan 😄
Can-Canan Kimin Doğum öyküsünü okursam hepsinde de ağlıyorum çok garip bişey 👼benimde 17 günüm kaldı ama çok korkuyorum umarım benimde güzel geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
oykumelegim melek013 Valla canım ebe bana ara ara ıkın bebeği aşşağı it demisti. Ben de 10 cm olana kadar ara ara ıkındım
fadimdurmus oykumelegim kuzummm allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bütün hamilelerin başına yalnız öğrenmek sormak istediğim şey nasıl geçti hamileligin hurma tüketimin oldu mu düzenli bi şekilde mesela egzersiz sguat tarzı hareketlerde bulunmuşmuydun bizi aydınlatır mısın vaktin okursa tabi ki 😊😊🙋♀️💕
oykumelegim fadimdurmus Canım evet hurma yedim. Ama çok fazla değil. Ben sadece bol bol yürüdüm hele ki son günlerde günde en az 2 saat yürüyodum. Sanırım o yüzden kolay oldu. Birde gün de 2 fincan ada çayı içtim 37. Haftamdan itibaren. İnsallah sağlıkla kucagina alirsin😍
ZeynepFeyzi oykumelegim Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah bizimde nasipse 28 günümüz var Rabbim inşallah bizede böyle sağlıkla kavuşmayı nasip eder 🙏🏻🙏🏻
ozgedrms oykumelegim Ağlattın beni Allah sağlıkla sıhhatle anneli babalı büyütsün bebeğini maşallah size🧿❤️
fadimdurmus oykumelegim amin çok teşekkür ederim canım 💕adaçayının ni zararı olmadı sanırım hiç duymamıştım ne amaçla içtiniz bilmek ve uygulamak isterim bende hurma tüketmeye özen gösteriyorum allahım saglıkla bağışlasın yavrularımızı
butterfly4 @oykumelegim geçmişler olsun canım darısı başımıza🥰 son 5 günüm var ve hiç belirtim yok, dikişsiz olması için perine masajı yaptın mı canım onu merak ettim çünkü ben onu yapamıyorum, bir de başka neler yaptın yürüyüş hurma vs
oykumelegim butterfly4 Hayır canım perine masaji nasil yapiliyo bilmiyorum😂 hurma yedim biraz sadece. Ama surekli olarak yürüdüm
oykumelegim fadimdurmus Canım adaçayı rahmi yumuşatıp açılmayı kolaylaştırıyo. Hiç bi zararı olmadi bana