oykumelegim Oglusannesii hayır canım. Sadece sancın geldiğinde bağırmadan kendini kasmadan ıkınman gerek sanirim ben oyle yaptim
Oglumabioluyor60 oykumelegim gozun aymış canım rahmın esnek miş senınde ondan dıkıssıs kurtulmussun şükür☺️
elifdemirdag15 oykumelegim benim ilk im ve bayağı korkuyorum biraz da olsa cesaret verdn bana Allah anali babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin cnm
bilnazo68o oykumelegim saglikla buyut insallah canim. Bizde 39 haftayiz 2 cm acilmam varmis bugun yarin olur hazirli ol dedi oyle bekliyoruz bakalim. İnsallah bende boyle kolay bi dogum yaparim :)
Sunadurak Allah hayırlı evlat etsin maşallah bizimde 4 günümüz kaldı 39+4 Pazartesi günü yatışımız olcak Allah nasip ederse suni sancı verilcek banada bende birden korktum suniyi felan duyunca inşallah sezeryana dönmez o kadar sancıdan sonra
Yigitdilek oykumelegim maşallah allah analı babalı büyütsün duygusal bende 39+2 deyim oğlumu bekliyorum Gelmiyor henüz 😊
Teslime328 oykumelegim okurken aglayan bitek ben degilim galiba biz 18. haftalığız daha Rabbim bizede nasip etsin inşallah sag saglim kucağımıza almayı sizide tebrik ediyorum Allah evladiniz ile bir ömür mutlu kılsın sizi ❤😍
melek013 oykumelegim merak ettiğim bişey var . tam açıklık olmadan önce gelen sancılarda hiç mi ıkınmamamız lazım . 10 cm olunca gelen sancılar da mı ıkıncaz . beni aydınlatırmısın
oykumelegim melek013 Valla canım ebe bana ara ara ıkın bebeği aşşağı it demisti. Ben de 10 cm olana kadar ara ara ıkındım
Nesli07 oykumelegim maşallah 🌼 hayırlı evlat olsun inşallah gözünüz aydın darısı başımıza artık, benimde kızımın adı öykü mina olucak Allah nasip ederse inşallah 🙏💕
Kurtugba oykumelegim Sağlıklı hayırlı günlerini gör, ömrü bereketli olsun, inşallah tüm bebek bekleyenlere nasip olur
bsrsl_2016 oykumelegim gozun aydin canim saglikla buyut insallah banada nasip olur hikayemi yazmk sag saglim.. 60 gün var programa göre tabi o kadr kalirsak☺️ okudukça duygulandım az günümuz kaldi... darisi basima insallah 🙏🙏🙏