Akdgnsyma valla bende geçmek bilmeyen bel ağrısı kemik ağrısı var
38+3 hamisler
OguzKaganm yarın kontrolüm var şimdiye kdr hiç sancı çıkmadı nst de bakalım yatın çıkacak mı :)
Ozkus 😁😁 aynı şekil de karnımı sevip az kaldı kızım deyip duruyo insanların hergün arayıp niye dogmuyon demesi de ayrı sinir bozucu😐 bende normal istiyorum bakalım ne zmn canlari isticek
Nlnlgn93 bende de aynısı oluyor biraz geçiyor tekrar aynı sancı başlıyor
Busraakkus aynı durumdayım sizinle şu an uzanyorum geçmiyor
Busraakkus sizin yakın o zaman ☺️
Busraakkus Bende öyleyim ama açılma yok bende de bugün muayene den sonra cok ağrım oldu devam da ediyor ne yapıcam bilmiyorum normal mi yok sa dogum mu kafayı yicem stresten
Busraakkus 38+4 ben başak burcu olsun istiyorum bakalım hayırlısı olsun. Karnım aşağıda gibi ama sancı VS yok
38+3 üm pazartesi sezeryan olacam inşallah çok az kaldı kavuşmamıza 😌
Busraakkus benimde 38+3. Ne kasılma ne bel ağrısı ne nişan hiç bişey yok. Bugün bi kova su hazırladım yerleri sildim süpürdüm hiç bişey olmuyor
@Tubabdullah benim de 39+2 ve Başak olacak, aslan olacak diye bekliyordum, kendim de aslan olduğum için aslanları biliyorum da başaklar hakkında hiçbir bilgim yok ve bir tane bile Başak tanıdığım olmadı, sen Başak istediğine göre başaklar iyi oluyo herhalde canım😊
butterfly4 aslan kuzenlerim var çok tembel maalesef ve egoistler siz öyle olmayabilirsiniz yanlış anlamayın lütfen başak burcu arkadaşım var çalışkan ve karekterli biri bir de çok düzenli
@Tubabdullah 😁😁😁 yok canım neden yanlış anlıyım ben tembel değilimdir ama çok çalışmayı da sevmem😁 ayyy ne güzel benim kızım da Başak olacak o da karakterli düzgün olsun inşallah 😊
Sumeyye463604 benimde zorunlu sezeryan olcak çatı darlığından senin neden canım
butterfly4 inşallah cnm hayırla, sağlıkla gelsin