Havvanurerolll Busraoksz iyi elhamdulillah canım bebeğim sadece kilosuna takılı kalmıştım işte. Sağlıcakla gelsinler de inşallah 🙏🏻
Sibella86 Havvanurerolll ben internetten bir tablo bulmuştum fotoğraf atmayı bilsem atsam görseniz sizin haftanızda 28 cm 430 gr mış niye kilosunu dert ettiniz anlamadım
Sibella86 minikkurabiyem2019 bugün kontrolüm vardı 29+2 yiz 1320 gr 50 cm doktor gayet iyi dedi Olması gereken 1400 müş ama kız olduğundan normalmiş
minikkurabiyem2019 Sibella86 masallah boyu guzelmıs ama benım 30 da 38 cm di minyon olacak dedi bende oyleyım cunku .
Burcuveburcum Havvanurerolll burda yazan kilolara göre değil doktorunuzun söylediklerine göre hareket etmenizi ve bebek kilolarını asla karşılaştırmamanızı tavsiye ederim👍
Kadriye05 Havvanurerolll merhaba eger içiniz biraz olsun rahat edecekse bende detaylı ultrasonu 22+5 de yaptırdım 500 gramdı 😍😍😍 doktorumun dedigi en güzel sey onemli olan kilosu degil haftası ile uyumu o yuzden cok takılma gönlünü ferah tut 😍
butterfly4 @Havvanurerolll benim de 22. Haftada detaylıda 486 gramdı, 37. Haftamda 3200 gram oldu, şuan 39+3 bugün kontrolüm var kaç oldu merak ediyorum, üzülme anlayacağın canım son haftalarda çok acaip kilo alıyorlar
Havvanurerolll butterfly4 ya doktor 1-2 geride dediği için çok takılı kalmıştım ama iyi ki post açmışım içim rahatladı çok teşekkür ederim ☺️
SalihaSomuncu5 Havvanurerolll benim 26da 800dü azdi yani baya milletinki bir kilo ve civariydi bende canimi sıktım 30da gittim 1850 dedi bu seferde milletin bebesinden fazla geldi gozume. Canini sıkma. Bakalim 35te gitcem bu sali ne dicek
NihanMine Havvanurerolll canım az değil kilosu gayet normal bende 21+1 de gittim usg de 21+4 çıkıyor ama ben de sata göre takip ediyorum kilosu 442 gr dı yani bu haftalara göre normal 😊