EngucluAnne Kubra9595 gittim canim persembe gunu yakalanmistim gribe cuma günü gittim serum takıldı ama yine ağır geçirdim baya kötü yakalanmışım bugün de artık migrene dayanamadım ve gittim yine serum takıldı umarım bu son olur zira bende dayanacak hâl kalmadı 😔
seyda_44 EngucluAnne bende sizin gibi çok çekiyorum migrenden maalesef,farmasinin masaj kremi var migrenliler için biraz da olsa hafif ağrıyınca azaltıyor
Yasminzuyka EngucluAnne Canim gecmis olsun o haftalar bende de cok ciddi basagrisi oluyordu cok asiri olunca parol iciyordum ama en iyisi icmemek tabi patatesi kesip soguk soguk basina sıkı sıkı bagla akupuntur noktalarina baski yaptigi icin baya bi rahatlatiyor.
Yasminzuyka Canim ya da direk akupinturu deneyebilirsin alternatif tippa inanmazdim ama midem bulantim icin gitmistim gercektem faydasini gordum. Bi dene derim. Migrenden kurtulanlar var akupuntur sayesinde.
EngucluAnne Yasminzuyka önceden böyle sık sık ataklarım olmazdı canım hamilelik tetiklemiş ne yazık ki
Yasminzuyka EngucluAnne Kan basincimiz artiyor hamilelikte o yuzden oluyor bi ay falan suruyor uzulerek soyluyorum ama sonra bunye alisiyor galiba kesiliyor agrilar ben hungur hungur agladigimi bilirim. Birde ellerde ki noktasi var sıkı sıkı iki parmak arasina baski uygulatin birine o da rahatlatiyor.
Ozgemlym EngucluAnne canım hamilelik tetikliyor malesef senin haftalarında ağrı beni mahvetmişti sürekli ağrıyordu bende sinirden ağlıyordum tabi aktarlarda migren taşı var mentol taşı da diyorlar ben enseme alnıma şakaklarıma sürüp rahatlıyordum hatta burun deliklerin inanılmaz nefes acıyor dene bi bakalım
Yasminzuyka Internetten basagrisi icin akupuntur noktalari diye bakin gosterilen yerlere 5 10 dakika baski uygulayin.
Canselll EngucluAnne geralgine diye guclu bi ağrı kesıcı var canım onu iç benim doktorum bana önermişti içip kafanı yastığa koyduktan sonra geçiyor
Yasminzuyka Valla akupunturla kafayi bozmustum o ara cunku ilac icmek istemedigim icin baska nasil olabilir derken akupuntura yonelmistim baya bi faydasini gordum oyle iste gecmis olsun canim gececek ama insallah Allah yardimcin olsun.
GulinMert EngucluAnne bir bardak suya biraz sirke koyun Alninizi, kulak arkalarını, boynunuzu onunla silin Bir fincan suya yine 2 3 damla damlanın onu da için Bende işe yaradi