Ipekozsyhzry Guzel hamişler 8.haftama girdim doktor bu hafta kalp atisini duyariz dedi persembe gunu gidecegim ama icimde korku olustu ya duyamazsam felan diye herseyimzde cok sukur iyi gidiyor🙏birden icimde endise olustu nasil kendimi rahatlatabilirim agliyorum durup dururken
sevval55 Ipekozsyhzry sen ağlarsan bebekte kasılır ve üzülür endişelerinde haklısın hepimiz ilk günler endise duyduk ama kendini rahatlatmaya calıs gereksiz evham bunlar🙏🏻
patulii Ipekozsyhzry inşallah duyarsın canım bende 7+1 de gitmiştim karından bakıldı duyamadık kendimi yiyorum bende yarın 8 haftalık olacak inşallah duyarım bende❤️
Medine_1992 Ipekozsyhzry canım şöyle düşün inan ki hepimiz aynı durumları yasadık bu sana has değil bizde çok korktuk kalbi atacak mı diye attıgı zaman da duracak mı diye 💕yani annelik iç güdüsü duyduğun an rahatlarsın
Beyzanurlina Ipekozsyhzry sakın kasma kendını burda okadar sey okuyoruz ki endişelenmen normal ben 9 10 haftalıkken girdim bu sayfaya hıc bısey blmıyodum neler neler okuyorum stres yapma 😘
Ipekozsyhzry sevval55 ay,bilmiyorum suana kadar boyle birsey yoktu icimde gercekten panik endise oldum duydugumdada Allah korusun ya durursa diye icimi kemiriyorum birden bire boyle oldum 🤲🙏 Hayirlisi herseyin
Ipekozsyhzry patulii ay bende ole persembeye kadar yiyip bitircem galiba kendimi ya duyamazsam fln duydugumdada Allah korusun kalpbi durursa diye oturup agliyorum ya🤲😐
Ipekozsyhzry Medine_1992 ay bilmiyorum ya birden bire endiselendim🤲 persembeye kadar nasil dayancam ilk hamileligim ya panikte oldum birazcik😊
Medine_1992 Ipekozsyhzry benim de öyleydi hala için pır pır iyi mi diye 😁hep bir korku görünce iki hafta rahat ediyorum
MCY Canım bende çok kafaya taktım duyucam mı duymucam mı duysam ne güzel olur vs vs diye dün duydum 😍 Tüm dünyalar benim oldu tarifi yok o hissin 6+3 olduk 🦋 Rabbim sanada o sesi duymayı nasip etsin inşaAllah duam seninle ❤️
Ipekozsyhzry MCY ayyy amin insalllah🤲 Bende duyarim endiselenmeye basladim ya duyamazsam ya terslik olursa diye icimi kemiyorum resmen persembeye kadar icimi yicem heralde 😍
Ozlm_k Ben de henüz duymadım. Bu gün 7+0 olduk. Haftaya 8+0 olduğumuzda doktora gideceğiz. İnşallah duyarız. Hep bir tedirginlik hissediyorum, ilk zamanlar kasılmalarım ve kramplarım çok fazlaydı. Şimdi bi şey hissedemiyorum. Korkuyorum
Ipekozsyhzry Ozlm_k ayyyy insallahh Duyariz burda okadar seyler okudum galiba onlardan endiselendim belkide duydugumdada terslik birsey olursa diye kemiriyorum icimi ya
Ipekozsyhzry Beyzanurlina yapmamaya calisiyorum ama birden bire icime oturdu bu ya duyamazsam duydugumdada Allah korusun durursa fln diye icimi kemirmeye basladim birden bire bu zamana kadar endise duymamistim hic🤲 Ay,bilmiyorum haklisin burdakilerden de etkilenmis olabilirim 😚
MCY Bende sizin gibiydim vallahi 😊duysam içim rahat olsa vs vs derken uykusuz geceler geçti bitti kontrol günüm geldi kalp atışını duydum evladımın sonra evet ben hamileyim dedim 😍 ve artık kendime daha çok dikkat ediyorum daha çok özen gösteriyorum evladıma bir şey olmasın diye 🦋 Siz de duyacaksınız eminin içinizi ferah tutun 🤗 Ipekozsyhzry
Seymasezer Kız beni doktorum 6 haftalıkken çağırdı kalp atısını duymak için şimdi 8 haftalığım birsürü kan testi yaptım hallettim sen gec kalmıssın :) duyarsın kalp atısını kocaman olmustur o artk 😂
Ipekozsyhzry Seymasezer 8.haftama bugun girdim araya bayramda girdi birazda ben bekledim daha iyi duyulsun diye😚 Ama istemsizce boyle karamsar birden bire burdaki forumlardanda etkilenmis olabilirim diye dusunuyorum ya duyamazsam fln endiselendim azcik
Ipekozsyhzry patulii ya bilmiyorum birden bire oldu bu yada burdaki forumlari okumaktan oldu diyede dusunuyorum birazda