deryakaraca fadimeozbas doğru söylüyorsun canm haklısın bugün bi özele gidip baktırıym rabbim nasip edecekse her türlü nasip eder korkunun hicbiseye faydası yok
Zulubik deryakaraca bir hafta daha bekleyin bakalım. Benim de öyleydi 7+4'te 22 mm idi sanırım. bi hafta daha bekleyelim demişti doktorum ama görünmedi yine de. Kendim düşük yaptım .
deryakaraca Zulubik çok üzüldüm 😭😭 inşallah en kısa sürede rabbim gönlünün muradını verir bekleyebilirmiyim bilmiyorum işte
Zulubik deryakaraca devlete mi gittiniz? Çok güvenmeyin oraya. Diğer arkadaşların dediği gibi özele gidin. İçiniz rahat etsin. Ama yine aynı sonuç olsa bile korkmayın ya. Bu çok cokk çok karşılaşılan bir şey. Benim doktorum ilk hamilelikte dört gebeden birinde oluyor boş gebelik dedi. Ben sonrasında hiç beklemeden tekrar hamile kaldim. 19 haftalığım şimdi.
fadimeozbas @deryakaraca Hiç bir şekilde bekleme be zaman kaybetme kuzucum şu devlette ki doktorların bilgilendirmemelerine fitilim zaten güzelce anlatsa sende tedirgin olmucaksın. Sen bugün git hatta hazırlan şimdi git doktora vajinal bakmasını istediğinide söyle
deryakaraca fadimeozbas valla canm adam akıllı bakmadı doktorun yanına girip çıkmam beş dkka sürdü hemen baktı haftaya gel dedi kendi aralarında konuştular bana adam akıllı açıklama yapmadılar özele gitmeyi kafama koydum zaten şimdi bı araştırma yapym altıdan sonra bakan bı yer var mı çalışıyorum çünkü hemen çıkıp gidemem
fadimeozbas Acilden git kuzum ama kadın doğum servisi olan bi hastahanenin acilinden gir çok tedirgin olduğunu hatta ağrının olduğunu söyle ki baksınlar en azından güzelce bilgilendiriyorlar devlettekilerden bu yüzden nefret ediyorum
deryakaraca fadimeozbas haklısın canm ne kaybederim ki belki daha iyi olur görürüm kalp atışını duyarım tedirginim hatta fazlasiyla doktor öyle söylediğinden beri araştırıyorum kafamda deli sorular rabbim devlet hastanelerinin eline düşürmesin kimseyi hiç yardımcı olmuyorlar
fadimeozbas @deryakaraca Aynen öyle Allah korusun müdahalede ederler farklı bi durum varsa da. Çünkü bekleme süreci hem eziyet psikolojik olarak hemde belki müdahale sürecini uzatır. İnşAllah sağlıklı bi şekilde bebeğin kalp atışı ı duyarsın kuzucum. Beni de haberdar et
deryakaraca fadimeozbas Allah razı olsun canm çok şekersin sen ve diğer arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim ilk olduğu için hiç birşey bilmiyorum nerdeyse ister istemzde korku oluyor malesef
deryakaraca Zulubik ilk defa gittim güven diye bişey yok bende devlet Hastanesi'ne karşı özele gidecem bakalım ne diyecekler herşeyin hayırlısı canm verende alanda Rabbim
fadimeozbas @deryakaraca Hepimizden kuzum, sen içini ferah tut vakit kaybemeden de doktorunla görüş daha rahat eder için bize de haber ver dua et iyi düşün iyi olsun
deryakaraca fadimeozbas valla içim çok karamsardı taki bu siteyi bulup sizlerle konuşuna kadar olumlu veya olumsuz ne olursa nasibimdir diyorum şuan işten çıkar çıkmaz doktora gidecem Allah'ın izniyle güzel haberler verecem
Mamak deryakaraca canim ben 6.5 haftalikken gormustum bebegide kalp atisinida ama alttan ultrasonla. Daha cok kucuk oldugu icin ustten gorunmemis olabilir. Alttan yapti mi?
deryakaraca Mamak yok canm bakmadı alttan normal baktı beş dkka sürdü kese var bebek yok dedi o kadar kendi aralarinda konustuklarndan duyduklarmla yazdım sizlere
Mamak deryakaraca icini ferah tut guzel dusun canim sen merak etme allah en hayirlisini verir insallah 🤲🏻