rukiye-02 Cucunyo doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım ama bi yandan da korkuyorum acaba bakabilir miyim diye 🙄
Angelgirl Alisannesi bilmiyorum canım sanırım endişeler bilinç altı çıkıyor , ya da 26 hafta sendromumyu ki 😊zamanında doğsunlar , sağlıklı olsunlar insallah 👐
defne55 Dilekkarakus bende 26+3üm çok aşırı hareket ediyo ve hareketleri canımı yakıyo artık onun dışında çabuk yoruluyorum çok ayakta durunca ayaklarım şişiyor cok oturunca kuyruk sokumum ağrıyo orta yolunu bulamadım😂😂 şükür başka bi sıkıntımız yok
Dilekkarakus defne55 aynen benimde öyle ne yapicagimi bilemiyorum bende eşim artik gercekten naz yaptgimi düsünmeye basladi 😁
rukiye-02 CigdemG burada yazarız artık ilk kim yaparsa doğum hikayesini anlatır zaten ayy İnşallah Rabbim kolay doğumlar versin 🥰😘
Nur_Nur Senalii ben ellerin uyuşmasını kastettim. hamilelerde de böyle şikayetler duymamıştım. doktora sorsanız iyi olur gibi geldi. Allah iyilikler versin
Ozgemlym Nur_Nur Senalii canım bende de el bileklerimin iç tarafı ağrıyor uyuşukluk oluyor karpal tünel sendromu dedi benim doktorum hamilelikte çok rastlanıyormuş doğumdn sonra geçecek dedi özellikle boyun fıtığı falan olanlarda çok görülüyormuş bilgisayar basında çalışanlarda sürekli mause kullanıldığı için falan bende var eski bankacıyım meslek yadigarı
Naze2151 Alisannesi bebegim hala iç organlarıma dönük poposu karnimda ondan hissetmiyormusum geçen seferde aynısını demişlerdi ama şükür iyi
MrsAkkurt Bizde 27+4 olduk bazen çok aşırı hareket ediyor bazen çok az hareket ediyor belli olmuyor doktor iyi diyorsa sorun yok diye düşünüyorum bende ama bakalım artık hayırlısı inşallah 😊
MucizeAnnesi3545 Angelgirl aynısını bende en az haftada bi görüyorum. Hep erken doğum yaptığımı görüyorum cok etkiliyo bu rüyalar 🤭
Emineee93 Dilekkarakus bizde 27+3 üz dediğiniz gibi bazen çok çok hareketli bazen hiç etmiyo nerdeyse keyfine bağlı bugün doktora gittim mesela yukarda sol tarafta topalanıyor beden acaba dedim keyfi öyle istiyo demek ki diyo 😂 yani bizi şimdiden oynuyorlar 😂
Dilekkarakus Emineee93 benimde önümuzdeki ay kontrolum var ozaman bende sorucam ama cok sukur bugun biraz kıpırdadı icimi kaplayan suphe gecti 😊 simdiden dedigin gibi oynuyorlar bize 😁
Nurella2510 Dilekkarakus 9 kasım doğum tarihimiz 28+4 teyiz bel ağrısı gece uyuyamama mide bulantısı sürekli yemek yeme isteği 😂 içerden sürekli tepikleyen bir oğlan herşey normal çok şükür 😂