gnctrksv Dilekkarakus aynıyız 26+2🥰 benim de bazen azaldığı oluyor sanırım sıcaktan yorgunluktan ben bayıldıkça o da bayılıyor içerde ☺️
cordelia _busra sizinle aynıymışız. Ben de 26+5 teyim bugun. İnsallah sağlıkla sıhhatle hayirlisiyla zamanı gelince kucağımıza aliriz bebeklerimizi. 🤲🏻🤰🏻🐣🤰🏻🐣
cordelia Ben iki kez mide kanaması geçirdim, kan kustum sürekli. 1 hafta hastanede yattım. Mideye yine bir şey olacak korkusu dışında cok şükür iyiyiz kızımla. 🤲🏻🤰🏻🐣 ben de sürekli bir açlık durumu var sanki, iştah açılması oldu bu ara. Sizlerde durum nasıl?
Betzm 28+5 okudumda postları hiç mi çatı ağrınız yok ya maşallah ben ful yatıyorum agrıdan hareket ettigim yok 😄
Aby34 Dorukunannesi95 ayrıntılı ultrasyona girdiğimden beri baş aşağı pozisyonda benim canım hiç değişmedi 21. Hafta falan döndü galiba hala baş aşağı pozisyonda 7. Aya girdik inşAllah geri dönmez tekrar. Her kontrolde doktorumuz pozisyonunu söylüyor zaten bn de hissediyorum ayaklarıhep göbeğimde pat pat vuruyor
20182019 Ylmaz keske benmkide kasm basi olsa aralik basi dogsa biran oncede rahatlasm neyseki sezeyanlym 2.cock benim pasada 38 de gelck ins😊💙
rukiye-02 Cucunyo doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım ama bi yandan da korkuyorum acaba bakabilir miyim diye 🙄
Mutluana Dilekkarakus ben de 25+6 yım. 2 gündür eskiye göre hareketleri azalmıştı ben de endişeleniyordum ama bu sabah bayağı hareket etti.. bir kez daha böyle olmuştu evham yapmak istemiyorum normaldir diyorum. Bir de son zamanlardaki hareketleri çoğunlukla aşağı doğru oluyor sanki
Senalii Nur_Nur Henüz kontrolüm gelmedi söyleyemedim ama bebeğin hareketini söylemiştim o da her bebek aynı olacak diye bir şey yok demişti.
Nur_Nur Senalii ben ellerin uyuşmasını kastettim. hamilelerde de böyle şikayetler duymamıştım. doktora sorsanız iyi olur gibi geldi. Allah iyilikler versin
Badevehande 25+6 yani son 99 gün kaldı❤️ Kramplar ağrılar mide yanmaları alınan kilolar herşeye değer bal kızım 🌸
Dilekkarakus Dün çok yürumüstüm heralde yorgunluktan birde uykusuzluktan oyle oldu bende de .. insallah hepimiz sağ salim hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi 😊
Alisannesi Angelgirl bende dün gordum.26 haftalik hemen doguma alinsin diyodu doktor cok kotuydu . Noluyo bize boyle
Angelgirl Alisannesi bilmiyorum canım sanırım endişeler bilinç altı çıkıyor , ya da 26 hafta sendromumyu ki 😊zamanında doğsunlar , sağlıklı olsunlar insallah 👐