Rumeysa17 caylaylar genetik diyip gecenlere acikcasi inanmiyorum cunku tecrubelerle sabittir. Eve genetik yapi durumu da var ama sadece genetikle de alakali degil. En aza indirmek kisinin kendi elinde. Annemin her yeri harita gibi. Ablam hamileleiginde sadece karninin on kismina nemlendirici kullandi, kullandigi yer disinda her yeri catladi.
Sonrasinda boyle nemlendirileri bir iki kere kullanipda beklemek olmaz, devamli nemlendireceksin. Kurulugu biraz basladiginda hemen baslaman lazim ve spor yapilmasi lazim, spor yapilmamissa hic, deri gerilmeye alisik degil demektir. Bu huzden spor yapan kadinlar catlamiyor.. Bol su ve saglikli beslenmeyi de ihmal etmemek lazim.
Ben palmers kakao butter kullaniyorum karnima( denediklerimden en iyisi bu bence) vucudumun diger yerlerine de hindistancevizi yagi ( ama ilk gunden beri ve kuruluk biraz oldumu hemen kullaniyorum) suruyorum.
Cok dikkat ediyorum, 38+2gunlugum ve simdiye kadar hic bir catlagim yok. Genetik olsaydi anneme, ablama veya teyzelerime falan cekerdim.