Melike04 Kızlar bugün doktora gittim 11+6 haftalık gebeyim doktorum bebeğimin erkek olacağını söyledi acaba bu haftalarda cinsiyet kesin mi oluyor
Zynpbanu Melike04 canim benim 2,5 aylikken kiz olacak dedi. 12+4 te %95 kız dedi. Ben artik 10 haftalikken cinsiyet belli oluyormus diyorum 😊
Melike04 Zynpbanu ay süper o zaman oğluşum geliyor 🙏🏻 Sanada hayırlı olsun canım Rabbim sağ Salim kucağına almanı nasip etsin 🙏🏻
Melike04 Medine_1992 aynen öyle canım 🙏🏻 İnşallah gösterir 🙏🏻 gerçekten çok başka duyguymuş cinsiyeti öğrendiğim de bu kadar mutluysam birde hareketlerini hissedince kendimi düşünemiyorum 😊
Zynpbanu Melike04 amiin canim hepimizin inşallah. Annelik duygusu çok farklıymıs artik saglikli olsun da kız erkek farketmiyormuş 😊
Medine_1992 Melike04 ay canım benim ya aynen birde doğdugu an kucağında oldugunu düşün inanılmaz ya 💕
Melike04 Medine_1992 gerçekten inanılmaz birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah canım 🙏🏻
Medine_1992 Melike04 inşallah canım ya senelerdir bebek bekleyen insanlar var onlarda kavussun bir an önce 💕
Melike04 Zynpbanu aynen öyle doğru söylüyorsun canım sağlıcakla gelsin de yavrularımız gerisi önemli değil 😊🙏🏻
Aysnr_dvrnefe 11 haftalıkken erkek görünüyor dedi doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 12 haftalık gittiğimde iyice belliydi erkek olduğu :) Hayırlı olsuunnn
Zeyzeykrt Laziko bende dün bi makale okudum bebeğin eşinin nereye tutunduğu ile alakalı ultrason resminizden bakarmisinjz